![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
با من عضو اپگز هستم و به عنوان مهندس شیمی سابقه کار فرستادم اونجا و امتیازم 72 هست اما متاسفانه مهندسی شیمی دراو نمیشه،. اگر ناک سوپروایزری که داره دراو میشه رو بزنم مشکلی پیش نمیاد نامه هم از شرکت میتونم بگیرم البته مدرکم فوق است که سوپروایزری فوق دیپلم میخواد لطفا راهنمایی کنید
2021-10-09 23:03:00 Saskatoon مهاجرت #مشکلی پیش نمیاد![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مشکلی پیش نمیاد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان میتونیم برای تایم باز کردن ارشد ایران ثبتنام کنیم از معافیت اون استفاده کنیم بعد هروقت کارا اوکی شد انصراف بدیم؟از لحاظ نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
دیگه اینکه در ریجکت قبلی اعلام نکردم مستر دارم ولی در اپلای جدید اعلام کردم دارم؟ این کار درستی هست که به سفارت اعلام کنم دارم؟ با توجه به پرونده قبل مشکلی پیش نمیاد؟ بازهم سپاسگزارم
2021-08-31 17:39:00 #Canada [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
من امتیازم برای ساسکو ۶۳ شد و نیازه با زبان فرانسه امتیازم و خوب کنم.فقط این پروسه یک سال زمان میخواد تو این یک سال بهتره که از تحصیلی اقدام کنم، اگر شد که از خاک کانادا برای express استانی اقدام میکنم و اگر نشد، فرانسه رو با جدیت میخونم و بعد از ریجکتی از تحصیلی از این اقدام کنم، مشکلی پیش نمیاد؟! ممنون نیشم راهنمایی کنید
2021-09-02 20:57:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
بر از سال نود تا الان همه فیش حقوقی هامو دارم و ولی قرار داد کاریمو سال ۹۷،۹۸.و۹۹ رو ندارم مشکلی پیش نمیاد ؟
2021-09-12 09:53:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
اگه از پاسپورتمون ۷ ماه مونده باشه که مشکلی پیش نمیاد؟ من الان برای سیستم استانی اقدام کنم بعد برای فدرال ایشالا تعویض کنم؟
2021-09-19 13:12:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
من پروفایل رو با آیلتس نمره حداقلی ایجاد کردم و قبل از دراو شدن ارتقاعش دادم الان دعوت نامه گرفتم البته تا اردیبهشت سال آینده اعتبار داره ، مشکلی پیش نمیاد؟
2021-09-30 15:05:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
و برای پرداخت هزینه سابمیت یکی از شرکت های پرداخت به من گفته که یک مسترکارت مجازی یک بار مصرف بی نام ۳۵۰ دلاری صادر میشه برای من و من میتونم تو صفحه پرداخت اسم و فامیل خودم را توی صفحه پرداخت وارد کنم و مشکلی پیش نمیاد.چنین چیزی هست؟ هیچ کدام از تجربه پرداخت با مسترکارت مجازی یک بار مصرف را دارند؟
2021-10-06 07:48:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
اگر کسی از طریق ساسکاچوان و فدرال هردو اقدام کرده باشه و فدرال قبول بشه و ساسکاچوانش هم در جریان باشه، میتونه ساسکاچوان رو لغو کنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
2021-10-25 05:39:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
من پذیرش ترم زمستون دارم میخوام واسه ویزا اقدام کنم اگه ویزا بشم و بعد بخوام دیفر کنم برای ترم پاییز مشکلی پیش نمیاد؟ اینو میدونم که باید caq جدید بگیرم میخوام بدونم تکلیف اون ویزا چی میشه!؟
2021-10-30 17:12:00 #Quebec City [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
، من تاریخ اتمام درسم (ارشد هستم) رو زدم دو سال بعد تاریخ شروع، مشکلی پیش نمیاد که؟
2021-10-30 18:21:00 #Quebec City [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت
caq من اومده من تو پروفایلم زده بودم دخترم که سه ماهشه هم به عنوان ویزیتور با من میاد ولی تو caq اسمی از دخترم نیست این اکیه ؟ چیزی برای اون نمیزن؟
2021-09-11 13:12:00 #Saskatoon
من عضو اپگز در زمینه مهندسی شیمی هستم و فوق لیسانس دارم آیا میتونم ناک تکنیسین ی رو انتخاب کنم؟
2021-10-02 05:34:00 #Saskatoon
بهترین راه ارسال پستی مدارک به اپگز و کلا کانادا ، چه راهیه؟؟ من فقط پست دولتی ایران و کارا پست رو میشناسم آیا راههای دیگری هم هست و کدوم معقولتره؟؟ ممنون
2021-09-13 03:17:00 #Saskatoon
برای caq یکی از موارد خواسته شده پاسپورت هست ولی من پاسپورت ندارم، چه کار کنم ؟ در یک سال فراغت تحصیل هستم و بهم پاسپورت نمیدن، کسی هست که کمکم کنه ؟
2021-09-10 14:04:00 #Saskatoon
راجب سابق کار من یک سال در شرکتی کار کردم که نه بیمه دارم نه بهم نامه میدند فقط توو گردش حسابم سابقه واریزم هستش حالا میتونم از یه شرکت دیگه بخوام نامه بهم بده ولی تاریخچه واریز حساب همون شرکت رو به عنوان مدرک واریز حقوق ارائه بدم
2021-08-29 13:53:00 #Saskatoon
کسی میدونه تو قسمت کانتکت اینفورمیشن برای کسانی که قراره همراه باشن اگه قرار باشه فرزندم و همسرم هم همراهم باشن ولی همسرم بعد از من اقدام کنه باید به عنوان همراه پرشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-08-29 08:39:00 #Saskatoon
سلام. برای بوسیه یه دوره ی کار اموزی دارم ثبت نام میکنم..علاه بر انگیزه نامه و سی وی...یه چیز میخواد تحت عنوان:Transcriptکسی میدونه Transcript چیه؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon