![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورود به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سوال من اینه study permit را الان میشه دریافت کرد یا بعد از ورود به کانادا بهمون می دهند مطمنا دیگه هم با همین موضوع مواجه می شوند
2021-09-02 15:30:00 #Montreal [ورود به کانادا] دانشگاه
اگر اطلاع یا تجربه دارید تغییر رشته یا dli بعد از ورود به کانادا کار راحتیه یا پیچیده و ریسکی هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید???
2021-09-04 14:15:00 #Ottawa [ورود به کانادا] دانشگاه
اگر اطلاع یا تجربه دارید تغییر رشته یا dli بعد از ورود به کانادا کار راحتیه یا پیچیده و ریسکی هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید???
2021-09-04 14:18:00 #Toronto [ورود به کانادا] دانشگاه
2021-09-04 14:22:00 #Ontario [ورود به کانادا] دانشگاه
بچهها برای درخواست نامه enrollment و رسید پرداخت شهریه باید هزینه ای پرداخت کنیم؟ چطور باید درخواست بدیم؟ (برای استادی پرمیت و ورود به کانادا)
2021-09-05 15:33:00 #Ontario [ورود به کانادا] دانشگاه
، در مورد تغییر dli بعد از ورود به کانادا میدونین چطوریه؟؟ دیگه نیاز نیست یک ترم شهریه بدیم و بخونیم؟ و اگه بخوایم بریم کالج مجدد باید نمره زبان ارایه بدیم؟
2021-09-21 00:51:00 #Saskatoon [ورود به کانادا] دانشگاه
کسی هست اینجا که بخواد با پذیرش دانشگاه ویزا بگیره و بعد از ورود به کانادا تغییر dli بده؟
2021-09-26 05:47:00 #Manitoba [ورود به کانادا] دانشگاه
ممنون از شما یه دوستی میگفت در صورتی میشه ویزای توریستی و ویزیتوری رو به کاری تبدیل کرد که قبل از ورود به کانادا درخواست کار به سفارت داده باشی و بعد از ورود اون درخواست به جریان بندازی تا اجازه کار صادر بشه وگرنه در قانون نوشته کسی که با ویزای توریستی میاد حق کار کردن نداره! صحت داره این؟
2021-10-11 09:36:00 #Nova scotia [ورود به کانادا] دانشگاه
برای ورود به کانادا دلار امریکا بیاریم بهتره یا دلار کانادا؟ بانک ها با چه ضریبی چینج می کنن توی فردریکتون؟
2021-10-13 07:48:00 #New brunswick [ورود به کانادا] دانشگاه
اگر بعد از ورود به کانادا بخوام رشتم رو تغیرر بدم تو کالج یا دانشگاه های کانادا واسه ورود به شغل افسر پلیس چ رشته هایی هست؟
2020-11-28 18:23:24 #Montreal [دانشگاه][کالج][کانادا][ افسر پلیس] دانشگاه
استادی در زمینه machine learning و image processing میشناسید که امسال پوزیشن داشته باشه برای دکتری؟
2021-08-29 16:54:00 #Ontario
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Ontario
میخواستم بپرسم شدت رطوبت و شرجی بودن هوای شهرهای کلگری و کلا شهر هی البرتا چقدره؟ من از نظر جسمی اطلا نمیتونم توی رطوبت بمونم. توی اینترنت هم هرچی سرچ کردم تمام شهرهای کانادا بالای ۷۰ درصد بود humidity. میخواستم یه قیاس داشته باشم تو ذهنم ازش که چقدر هست این رطوبت مثلا به نسبت شمال خودمون. و تهران. من خودم تهران زندگی میکنم ممنون میشم تجربیات شون رو باهام شیر کنن?
2021-09-14 11:57:00 #Ontario
سال بالایی، من میخوام بیمه دنتال و هلث رو آپاوت کنم ، ولی باید یه بیمه ی جایگزین معرفی کنیم ، بعضی ، خودشون رو معرفی کردن به عنوان employer و تونستن حذف کنن و خودمم حذف کردم به این طریق ، میخواستم بپرسم اگر اینجوری حذف کنیم ، بعدا مدرکی از من نمیخوان، چون من سال گذشته هم همینجوری حذف کردم ولی ایران بودیم و چیزی نخواستن... در این مورد هم ایمیل زدم که من بیمه ی تکمیلی ، ایران دارم و نمیخوام این بیمه رو ، درست جواب ندادن، کسی اطلاعاتی در مورد اپ اوت کردن دنتال و هلث داره که اجباری هست یا نه؟ متشک
2021-09-07 13:40:00 #Ontario