Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
سلام . جهت اطلاع شما دوست گرامی خواستم بگم والدین من دو دوز سینوفارم ایران زده بودن .هفته گذشته اینجا مراجعه کردیم اول تو سیستم درمانی کانادا رجیستر کردن براشون وبعد یه دوز فایزر تزریق کردن و فول واکسینه شدن وکارت واکسن کانادا رو براشون صادر کردن .
2021-10-07 19:34:00
خيلي ممنونم??چطوري رجيستر كردين؟ قبل از وقت گرفتن براي واكسن منظورتونه يا وقتي رفتين براي واكسن؟
2021-10-07 21:17:00
ما به مراکز بدون نوبت مراجعه کردیم همونجا بخشی هم بود که رجیستر می کردن با پاسپورت وکارت واکسن ایران وویزا . من لاوال هستم و اینجا مرکز واکسیناسیون سانت اسپرت اکسپرت همه اینکارها رو انجام میدن .
2021-10-07 21:32:00

Similar Question:
#پاسپورت

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-05 15:53:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

Miss T-Gohar salam You didn’t answer my question yet? با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-07 00:35:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

برای واکسیناسیون عکس پاسپورتم نشون بدم قبول میکنن؟ پاسپورتمو دادم تمدید نیومده هنوز؟
2021-06-13 14:49:48 #Montreal [عکس پاسپورت] پزشکی

توی مونترال چیزی به اسم کارت سلامت هست که باید براش مدارک بفرستیم و دریافتش کنیم؟ همینطور کارت شناسایی که به جای پاسپورت دنبالمون باشه؟ (دوستی توی ساسکاچوان گفتن ساسکاچوان ای دی دریافت کردن میخواستم بدونم مونترال هم هست چنین چیزی)
2021-06-08 10:15:53 #Montreal [میخواستم بدونم] پزشکی

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Montreal

به دکترهای گروه و همگی اعضا من در مورد ماینوکسیدین آیا ۵٪ که در کانادا برای خانمها هست و من از کاستکو خریدم برای رویش مجدد موها و پرشدنشون نتیجه داره؟ راستش من تهیه کردم و میترسم شروع کنم موهام خیلی وقته که ریزش دارند و در واقع کم پشت و نازک و دمج شدند و این موضوع خیلی ناراحتم میکنند البته در جریان هستم که از زمان شروع باید برای همیشه استفاده کنم ولی نمیدونم نتیجه اش طوری هست که آدم ترغیب به ادامه راه داشته باشه.! آیا کسی از شما اطلاعی و یا تجربه ای دارید؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید??
2021-11-23 18:47:00 #Montreal