Viewed 54 times 0 Answers
0
من ۲ سال پیش یکبار برای کانادا توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم الان دارم برای دانشجویی سابمیت میکنم دو تا سوال داتشم : یکی اینکه دو سال پیش حرفی از سربازی نزدم کلا و کارت پایان خدمت دارم الان برای دانشجویی باید بگم یا نگم ، باعث مغایرت نمیشه؟! و یکی هم اینکه دو سال پیش دانشجوی ارشد هوش مصنوعی بودم و توی نامه purpose of travel اینو گفته بودم،،، اما ادامش ندادم درسم رو و تمومش نکردم ارشد رو و ولش کردم الان برای مستر دارم اقدام میکنم ، لازم نیست در این مورد حرفی بزنم؟!
2021-10-07 09:40:00 Canada ویزا #دارم اقدام میکنم
Similar Question:
#دارم اقدام میکنم

من تازه دارم اقدام میکنم و برای اینکه مطمین جلو برم میپرسم، شما میدونید در چه صورتی سفارت میگه که شهریه یکسال و کامل بریزیم؟
2021-08-31 13:19:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

من برای خودم ویزای استادی پرمیت دارم اقدام میکنم برای همسرم هم به عنوان همراه ویزای ورک پرمیت میخواستم ازتون بپرسم برای همسرم چه نکاتی رو باید داخل purpose of travel ذکر کنم و کلا چه مواردی مبایست برای ویزای همراه ورک پرمیت توجه بشه ممون میشم راهنماییم کنید
2021-09-03 13:54:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

من با دخترم که ۷ سالشه دارم اقدام میکنم برای اون هم باید study permit بگیرم؟ چون باید مدرسه بره اونجا؟؟ تمام فرمها رو باید برای اون هم پر کنم؟؟؟؟؟
2021-09-03 14:39:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

من برای اولین ویزای توریستی پدر و مادرم دارم اقدام میکنم اون فرم پرسشنامه رو پر کردم و به مرحله steps رسیده اما هیچ کد پرسونال رفرنسی نمیده بهم و مستقیم میرسه به آپلود مدارک به نظرتون این طبیعیه؟
2021-09-08 11:44:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا

من برای ویزای ویزیتوری دارم اقدام میکنم روز دوشنبه بایو انجام دادم حالا سایت دولت کانادا اعلام کرده افرادی که قبل از ۷سپتامبر سابمیت انجام دادن باید دوباره مدارکشون رو یه جای دیگه سابمیت کنن و حالا من اون قسمت که ازم پرسیده بایو انجام دادی رو من بزنم بله کافیه؟
2021-09-10 09:45:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

من دارم اقدام میکنم برای استادی پرمیت واسه فال ۲۰۲۲ اما با توجه به اینکه پذیرش ها توی مارچ جواب داده میشن من احتمالا بایومتریکم میافته توی خرداد یا تیر که من اجازه ی خروج از کشور نمیده بهم دانشگاه اما برای تعطیلات نوروز میده آیا اگر برای ویزای ویزیتوری اقدام کنم توی دسامبر فقط برای ثبت بایو متریک از اون طریق امکانش هست هست تو عید بتونم برم ؟ چقدر طول میکشه که تا برا بایو بتونم اقدام کنم؟ اصلا این کار درستی هست؟ یا ممکنه چون بعدش میخوام تحصیلی اقدام کنم برام بد بشه؟ ترم تحصیلیم از اواخر بهمن هست
2021-09-20 16:34:00 #Canada [چقدر طول میکشه] ویزا

لطفا یکنفر به من جواب بده از من client information خواسته ، من باید چکار کنم ؟ همسرم نمیاد من و دخترم که ۷ سالشه دارم اقدام میکنم
2021-09-20 18:21:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

، توی نامه پذیرش من نوشته Valid: winter 2022 to fall 2022 برای سابمیت کردن من جایی باید توضیح بدم که برای چه ترمی دارم اقدام میکنم یا لازم نیست ؟! من تا آخر مهر برای winter سابمیت کنم دیر هست؟!
2021-10-01 18:20:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

، توی نامه پذیرش من نوشته Valid: winter 2022 to fall 2022 برای سابمیت کردن من جایی باید توضیح بدم که برای چه ترمی دارم اقدام میکنم یا لازم نیست ؟! من تا آخر مهر برای winter سابمیت کنم دیر هست؟!
2021-10-02 01:57:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

من برای کانادا و آمریکا دارم اقدام میکنم اما اینا همشون وقت سفارت داره و اینکه باید من خارج بشم از کشور اول تا بعد ببینم اصلا ویزا کی میاد ممکنه ریجکت بشم و من بخوام دوباره دانشگاهم رو دیفر کنم و.. الان با این توضیحات اگر برم همون سازمان دانشجویان و نظام وظیفه خب اونا میگن باید برگه سبز بگیری بعد تاریخ اعزام رو اون موقعباید بزنم ولی ممکنه ریجکتی به وجود بیاد یا ویزای آمریکا طول بکشه به نظرتون چی کار کنم؟ لطفا اگر پیشنهادی یا نظری دارید بگید
2021-10-03 14:10:00 #Canada [دارم اقدام میکنم] ویزا

من 24 ساعت از سابمیت مدارک همسرم گذشته هنوز از نامه بایو خبری نیست طبیعیه؟ چقدر زمان میبره؟
2021-08-29 07:40:00 #Canada

1- من صفحات کلاینت اینفو بالای 50 صفحه شده، فقط 7 صفحه اش برای مجتمع فنی هست، هم ترجمه شده و هم فارسی چند صفحه باید باشه؟ آیا میشه یکسری هاشون رو حذف کرد؟ 2- مدرک کاردانی نیاز هست قرار بدم داخل کلاینت؟ چون لیسانس من 2 ساله بوده بخاطر این میگم مرسی
2021-09-08 10:43:00 #Canada

من پذیرش برای کارشناسی گرفتم برای دانشگاه SFU میخوام برای ویزام اقدام کنم الان اما همه میگن ریجکت میشی چون ۲۲ سالمه میشه اگر کسی از بیشتر اطلاع داره کمکم کنه
2021-08-29 16:45:00 #Canada

بابت ریزنمرات و دانشنامه ای که برای سفارت باید آپلود کنیم زمان ترجمه مطرحه؟ چون من مدارکم رو دو سال پیش ترجمه کردم نیازه که دوباره برای سفارت ترجمه جدید بگیرم؟
2021-08-31 08:45:00 #Canada

به نظرتون برای ریسابمیت بهتره برای بهتر شدنه پرونده مثل امتحان زبان مجدد و بیشتر کردن تمکن و اینا چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین؟ میدونم پرونده ها فرق میکنن باهم ولی خوشحال میشم تحربیاتتون روبدونم??
2021-08-29 10:56:00 #Canada

من یکبار برای ویزا اقدام کردم ریجکت شدم در فرم 1294e دو سوال وجود داره به نظرتون چی جواب بدم ؟ have you ever been refused a visa or permit, denied entry, or ordered to leave Canada or any other country or territory Have you previously applied to enter or remain in Canad?
2021-09-13 11:49:00 #Canada

منو نامزدم دو تا ویزای تحصیلی جدا برای کانادا داریم و میخوایم قبل رفتن عقد کنیم ایا برای پاسپورت و ویزا مشکلی ایجاد میشه باید اطلاع داد ازدواج رو قبل از رفتن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-08-30 10:37:00 #Canada