Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 42 times 0 Answers
0
الان برای سابمیت ویزا اون ۵۰۰ دلار دیپازیت رو باید بدیم یا نیاز نیست؟!
2021-10-07 09:30:00
Saskatoon
دانشگاه
#برای سابمیت ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#برای سابمیت ویزا
من MEng اپلای کردم میخواستم بدونم واسه پرداخت شهریه باید WES داشته باشم؟؟ چون نیاز دارم مدرک پرداخت شهریه رو بذارم تو مدارکم برای سابمیت ویزا
2021-10-09 15:34:00
#Ottawa
[برای سابمیت ویزا]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من ۳۸ سالمه و سال ۹۰ لیسانس گرفتم تو این مدت کارم مرتبط با رشته تحصیلیم بوده الان برای دانشجویی ارشد میتونم اقدام کنم؟
2021-08-29 10:18:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
من MEng اپلای کردم میخواستم بدونم واسه پرداخت شهریه باید WES داشته باشم؟؟ چون نیاز دارم مدرک پرداخت شهریه رو بذارم تو مدارکم برای سابمیت ویزا
2021-10-09 15:34:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دارم برای اویل آبان سابمیت ویزا میکنم و پذیرش پاییز ۲۰۲۱ داشتم که دیفر کردم برای زمستون ۲۰۲۲ حالا اگه تا اون موقع جواب ویزا نیاد (یا ریجکت بشه که بخوام ریسابمیت کنم) آیا دانشگاه قبول میکنه برای دیفر مجدد باتوجه به اینکه تو نامه پذیرش دیفر شده ام گفته Your admission was deferred from fall 2021 to winter 2022 in order to provide enough time to obtain your study permit You may request to defer your admission once within 1 year If you are unable to attend, you will be asked to submit a new appli
2021-09-01 17:18:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
تو فرم ویزا اون قسمتی که country where applying هست، منظورش همون کشوری که میخام برم نیست؟ تاریخی که میخاد وقتی میزنم وینتر ۲۰۲۲ خطا میده میگه باید کمتر از تاریخ امروز باشه ممنون میشم راهنمایی کنید ، گیر کردم تو این قسمت سوال دومم اینکه، برای فرم ورک پرمیت همراه، اون قسمتی که باید استاتوس مشحص بشه باید بزنم worker? یا ویزیتور؟
2021-09-02 10:44:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
یه چند تا سوال داشتم راجع به بحث تمکن مالی ممنون میشم منو راهنمایی کنید من هنوز اپلای نکردم ولی گفتم اگه کاری هست که از الان باید انجام بدم سریعتر شروع کنم که بعدا به چه کنم چه کنم نیافتم تا اونجایی که اطلاع دارم میگن باید شهریه 1 سال کانادا به اضافه 10 هزار دلار کانادا رو تو حسابتون داشته باشید حداقل تا ثابت کنید تمکن مالی دارید مثلا برای دانشگاه اتاوا که شهریه 12500 دلار هستش که یه سالش 3 ترمه و میشه 47500 دلار کانادا که با احتساب قیمت امروز دلار میشه چیزی حدود 1 میلیارد تومن ! خب این رقم خیل
2021-11-20 12:34:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
52
Views
وقتی دیپازیت رو پرداخت میکنین دانشگاه ایمیلی بهتون نمیزنه رسید بده؟ یا بگه پرداخت شده؟
2021-09-07 03:54:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal