Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

سلام کار نشدنی و عجیبی نیست خیلی ها این کار رو میکنن ولی سخته
2020-11-15 08:13:41

Similar Question:
#
#کالج
#کار
#کالج

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Canada [دانشگاه یورک] مهاجرت

با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Montreal

تو نامه ادمیشن من هزینه دوره یا سال به سال رو ننوشته توی سایت دانشگاه هزینه سال اول رو ۲۱۹۰۰ و سال دوم رو ۷۶۵۰ دانشگاه uqam رشته مستر مهندسی همین اعداد رو بنویسم ؟
2021-09-20 04:17:00 #Montreal

دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:23:00 #Montreal

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Montreal

و اینکه آیا درسته از هر کالجی چه خصوصی چه دولتی پذیرش بگیریم و وارد کانادا شیم میتونیم به محض ورود کالج رو تغییر بدیم یا رشتمون رو؟ اگر میشه پول یک ترمی که براشون ریختیم چی میشه؟ پس میدن؟
2021-09-17 10:14:00 #Montreal

سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
2023-02-10 00:00:00 #Montreal