Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 42 times 0 Answers
0
گر پاسپورت زیر ۶ ماه داشته باشه و استادی پرمیت هم تا انقضای پاسپورت داشته باشه ویزا رو تو پاس نمیزنن درسته؟
2021-10-06 12:45:00
Canada
ویزا
#استادی پرمیت
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#استادی پرمیت
کسی از بده که حین تحصیل در کانادا استادی پرمیت رو به owp تبدیل کنه؟ امکانپذیر هست؟ یعنی اول خود شخص استادی پرمیت داشته باشه و همسرش owp, بعد تصمیم بگیرن همسرش استادی پرمیت بگیره و خود شخص owp
2021-08-29 12:32:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00
#Canada
[همسر و فرزند]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00
#Canada
[برای استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
منو نامزدم هردو ویزا استادی پرمیت داریم و برای ترم زمستون میخوایم بریم اگر الان عقد کنیم مشکلی به وجود میاد؟
2021-08-30 11:30:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
من سه ماه پیش کار لیبل ویزام را دادم به وکیلی که شاید تو این گروه هم باشند ودرست نباشد من نامشون رو ببرم ایشون کار منو قبول کردن ولی متاسفانه هیچ جوابی به من نمی دن که کارو انجام دادن یا خیر؟چطور می تونم بفهمم؟که اگر اقدامی نکردن من خودم اقدام کنم؟من استادی پرمیت دارم فقط برچسب رو میخوام
2021-08-31 03:17:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00
#Canada
[ویزای توریستی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
میتونم بپرسم؛ بین ارشد و الان که دکتری پذیرش گرفتم تقریبا ۴ سال فاصله است که همش با چاپ مقاله پر شده و دو سال هم به عنوان research assistant بودم که ازش توصیه نامه از استادی دارم که باهاش همکاری داشتم اما تو ویزای استادی پرمیت کانادا جایی برای ارائه و صحبت ازین هست؟ یا اینکه تو cv ذکر شده کافی هست؟ توصیه نامه استاد رو ارائه میکنند؟ چون بیشتر بحث employment و سوابق کاری دیدم خود آفیسر به این مسئله توجه میکنه که در این سالها مقاله چاپ کرده و جایی همکاری داشته یا اینکه من باید اینهارو در یک بخش مث
2021-08-31 13:33:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من میخواستم وبفرم بزنم و ازدواج و دیفر ترمم رو اطلاع بدم البته خودم و خانمم جداگانه اقدام کردیم برای استادی پرمیت و ایشون الان کانادا هستن ولی جواب کن نیومده آیا لازمه دوباره فرمهای۱۲۹۴، ۵۲۵۷ و ۵۶۴۵ پر کنم و اتچ کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-08-31 15:52:00
#Canada
[برای استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای هر سابقه کاری که قبلا داشتیم باید سابقه بیمه هم بزاریم برا استادی پرمیت سفارت؟
2021-09-01 01:02:00
#Canada
[سابقه کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من با استادی پرمیت خودم، تصمیم دارم م را مدرسه ثبت نام کنم که تو سایت نوشته بود هزینه مدرسشون رایگان می شه الان رفتیم مدرسه پابلیک می گن نفری ۳۰۰ دلار باید بدین.Phoebe Gilman نیومارکت آیا شرایط مدارس با هم فرق می کنه؟ کسی با این مسئله برخورد کرده؟
2021-09-01 16:54:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
اگر پاسپورت زیر دو سال اعتبار داشته باشه و ویزای توریستی هم توش باشه وقتی وارد کانادا میشیم استادی پرمیت برای مستر چجوری میدن اگر اعتبار ویزا در کانادا در مدت تحصیل تموم بشه چکار باید کرد یا اینکه اینجا باید پاسم را عوض کنم ؟
2021-09-02 12:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
با ویزای اپن ورک پرمیت میشه دوره های کالج bcit رو که زیر ۶ ماهه شرکت کرد؟ یا فقط دوره ها برای کسانیه که ویزای استادی پرمیت دارن؟
2021-09-29 02:11:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
71
Views
بچها فرق داره با اكانت قبليمون اقدام كنيم براى ريسامبيت يا يك پروفايل جديد بسازيم ؟! و اينكه مگه گواهى ترجمه شده سو پيشنه ٦ ماه اعتبار نداره؟!
2021-08-29 09:36:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
55
Views
کسی از بده که حین تحصیل در کانادا استادی پرمیت رو به owp تبدیل کنه؟ امکانپذیر هست؟ یعنی اول خود شخص استادی پرمیت داشته باشه و همسرش owp, بعد تصمیم بگیرن همسرش استادی پرمیت بگیره و خود شخص owp
2021-08-29 12:32:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
تو رو خدا خیلی برام مهمه که بدونم اگه کسی که با ویزای تحصیلی رفته تو خاک و استادی پرمیت داره، تو بازه ۱۵۰ روزی که فرصت داره تا ثبت نام کنه، اگه درس نخونه و ثبت نامش رو بندازه به ترم بعد یعنی ژانویه، اونوقت نمیشه تو این چند ماه برای همسرش اپن ورک پرمیت اقدام کرد؟ حالا اگه همین ترم فال کالجی بره که دوره یکساله باشه ویزای همراه نمیدن؟ ممنونم از همه
2021-09-04 08:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal