Viewed 54 times 1 Answers
0
مدارکی که در هر دو مدرک client information و proof means of financial مهم هستند (مثل نامه سابقه کار که مبلغ حقوق در آن بیان شده و بیمه تامین اجتماعی و... ) در هر دو آورده بشه یا در یکی قرار بدیم و کد رفرنس بدیم برای اون یکی؟
2021-10-06 07:30:00 Canada ویزا #بیمه تامین اجتماعی
1 Reply
مدارک رو که دو بار دو بار نمیذاریم مدرک اگه نیاز توی کلاینت اینفو بیاد اونجا میذاری اگه نیاز توی فایل مالی باشه اونجا میذاری. مثلا فیش حقوقی میره توی مالی و نیازی به کلاینت اینفو نیستس
2021-10-06 09:01:00

Similar Question:
#بیمه تامین اجتماعی

برای ویزای تحصیلی ، کسی میدونه جهت ارائه سابقه کار باید سابقه بیمه تامین اجتماعی رو بزاریم یا نامه سابقه کار کفایت میکنه؟و اگر باید سابقه بیمه تامین اجتماعی رو بزاریم همونی که خودمون از سایت میتونیم بگیریم کافیه یا حتما باید بریم خود بیمه و سابقه رو از بیمه بگیریم؟
2021-09-04 05:56:00 #Canada [بیمه تامین اجتماعی] ویزا

برای رزومه حتما باید سال و ماههای پوزیشن شغلی هامون رو دقیق ذکر کنیم ؟ تطابق میدن با بیمه تامین اجتماعی ؟
2021-09-08 05:55:00 #Canada [بیمه تامین اجتماعی] ویزا

برای سابقه کاری و پر کردن گپ تحصیلی آیا نامه اشتغال به کار کافی هست که خود محل کار بزنه یا باید لیست بیمه تامین اجتماعی بارکد دار هم همراه باشه؟ من یک سال میخوام سابقه کارم رو توی نامه اشتغال به کارم بیشتر بزنم آیا امکانش هست؟
2021-09-19 03:02:00 #Canada [اشتغال به کار] ویزا

از بین مدارکی که تحویل سفارت داده میشه(سند،نامهی اشتغال به کار،نامهی تمکن و...)کدومشون نیاز به مهر دادگستری بعد از ترجمه داره؟
2021-09-01 13:27:00 #Canada

شما اطلاعی دارین که مدارکی که در وب فرم فرستادیم آیا در اپلیکیشن هم آپدیت میشن یا نه؟ چون من چند هفته پیش نامه دیفر و زبانم رو وبفرم کردم و هنوز هیچ تغییری در مدارک اعمال نشده فقط ایمیل اومده که ما درگیر افغانستان هستیم
2021-09-29 16:48:00 #Canada

میتونم بپرسم؛ بین ارشد و الان که دکتری پذیرش گرفتم تقریبا ۴ سال فاصله است که همش با چاپ مقاله پر شده و دو سال هم به عنوان research assistant بودم که ازش توصیه نامه از استادی دارم که باهاش همکاری داشتم اما تو ویزای استادی پرمیت کانادا جایی برای ارائه و صحبت ازین هست؟ یا اینکه تو cv ذکر شده کافی هست؟ توصیه نامه استاد رو ارائه میکنند؟ چون بیشتر بحث employment و سوابق کاری دیدم خود آفیسر به این مسئله توجه میکنه که در این سالها مقاله چاپ کرده و جایی همکاری داشته یا اینکه من باید اینهارو در یک بخش مث
2021-08-31 13:33:00 #Canada

من متاهل هستم و میخوام تنهایی اقدام کنم برای ویزا تحصیلی، سوال اینکه توی مدارک ترجمه چون توی شناسنامه اسم وتاریخ عقد هستش، لازم هستش که سند ازدواج رو هم ترجمه اش رو بزارم یا دلیلی نداره که اونو بزارم، چون در هر صورت دارم تنهایی درخواست میدم
2021-09-01 03:14:00 #Canada

تو فرم ۵۶۴۵ نوشته complete all names in English and Farsi منظورش فقط اسم و فامیله دیگه؟ یا نه کل اطلاعات این فرم باید به هر دو زبان نوشته شه؟
2021-09-03 07:08:00 #Canada