Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 47 times 0 Answers
0
سوالی که برای من پیش اومده این هست که کسی که پروفایل اکسپرس انتری داره OIDساسکا هم پرکرده اگر ITA بگیره و نامینیت بشه بعد در دراو PNP شرکت داده میشه یا در دراو اکسپرس فدرال؟
2021-10-06 05:48:00
Saskatoon
مهاجرت
#پروفایل اکسپرس انتری
0
Votes
0
Answers
47
Views
Similar Question:
#پروفایل اکسپرس انتری
وقتی بعد از اینکه پروفایل اکسپرس انتری اکسپایر میشه و من دوباره پروفایل ساختم باید یه پروفایل جدید در استان ساسکاچوآن بسازم؟ یا ویرایش فقط لازمه ؟؟
2021-08-30 16:46:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:36:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
با برای کسی که امتیازش ۳۰۷ هست پیشنهاد باز کردن پروفایل اکسپرس انتری رو می دید ؟ البته ایشون در چند ماه آینده می خوان نمره زبان رو ارتقا بدن شاید این گزینه برای استانی ها شانسی باشه تا نمره زبانشون رو آپدیت بکنند
2021-08-31 03:54:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
داشتم برای ثبت پروفایل اکسپرس انتری اگر تایید WES رو نداشته باشیم پرونده حتما رد میشه؟ حداقل امتیازات رو داریم ولی حدود یک ساعت بعد از سابمیت کردن پیام داد که شما الیجیبل نیستید آیا علتش اینه که مدارک دانشگاهی تایید نشده بود؟ Minimum entry criteria: You do not meet the minimum entry criteria Check your messages below for details متشکرم!
2021-09-01 02:27:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
و ایا جز ساختن پروفایل اکسپرس انتری بایستی برای ساسکا چوان هم اکانت جداگانه بسازم؟
2021-09-18 02:56:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
، ، من دیروز برای ساخت پروفایل اکسپرس انتری اقدام کردم GCKey ساختم و بخشی از اطلاعات رو وارد کردم ولی تکمیل نشد، امروز هر چقدر یوزر و پسوردم رو میزنم ، قبول میکنه ولی هیچ گزینه ای نه برای ویرایش داره و نه برای ایجاد پروفایل جدید!!!!! همش دوباره میره داخل سایت دولت کانادا کسی میتونه راهنمایی کنه چطور پروفایل اکسپرس بسازم یا فایل راهنمایی معرفی کنید.؟ ممنون
2021-10-08 03:46:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
دوستا من پاسپورتم منقضی شده میخواستم پروفایل اکسپرس انتریمو بسازم باید حتما تمدید بشه پاسپورتم بعد بسازم؟
2021-10-14 05:39:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
دوستا من پاسپورتم منقضی شده میخواستم پروفایل اکسپرس انتریمو بسازم باید حتما تمدید بشه پاسپورتم بعد بسازم؟
2021-10-14 05:39:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
توی پروفایل اکسپرس انتری قسمت ناک یک تاریخ میخواد که گفته date you first became qualified in this occupation منظورش چیه؟
2021-10-18 17:13:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
توی پروفایل اکسپرس انتری قسمت ناک یک تاریخ میخواد که گفته date you first became qualified in this occupation منظورش چیه؟
2021-10-19 03:50:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
سوالی که داشتم از خدمتتون ؛ وقتی کسی بورسیه بشه دقیقا چه هزینه هایی از اون کم میشه ؟ و اینکه ایا همچنان ارایه تمکن مالی لازم هست یا خیر ؟
2021-08-30 02:03:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
من لیسانس مهندسی شیمی و در ابتدای راه اپلای کردن هستم سوالی ک برام پیش اومده اینه ک اول نمره ایلتس بگیرم بعد اپلای کنم یا اول اپلای کنم؟ اینکه بدون ایلتس اپلای کنم امکانش هست؟
2020-12-05 09:05:20
#Saskatoon
مهاجرت
[مهندسی شیمی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
با عرض و تشکر سوال من این هست که : آیا این درسته که به اساتید بازنشسته نباید ایمیل زد چون کاری ازدستشون برنمیاد ؟ و سوال دوم:آیا این درسته که بهتر هست که به اساتید سن بالایی که عنوز بازنشسته نشدن ایمیل نزنیم چون حوصله جواب دادن و اسکایپ را ندارن؟ تشکر
2021-09-12 03:16:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
، کسانی که طی ۶ ماه گذشته ، ITA گرفتن و مدارکشون بررسی شده کسی هست که ویزاش اومده باشه و پاس رکوئست شده باشه؟ چقدر طول میکشه این مرحله الان؟
2021-08-29 16:18:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal