![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام و وقت شما بخیر. فقط یکی از والدین می تواند به عنوان همراه دانش آموز زیر هجده سال برای سرپرستی و نظارت بر تحصیل و زندگی اش به همراه فرزندش به کانادا وارد شود و بنابراین امکان دادن درخواست برای هر دو والدین بعنوان همراه دانش آموز وجود ندارد.
2021-10-08 10:26:00
خیلی ممنون از راهنماییتون??????
2021-10-08 11:34:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#۱۸ سال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
با و وقت بخير خدمت دكتر امام يك سوال داشتم همسر بنده ده سال قبل يك كودك ٧ ساله رو بعنوان فرزند خوانده قبول كردن (البته نه به معناي فرزند خوانده واقعي) بلكه فقط هزينه هاي اون فرزند رو از طريق شناسه پرداخت بصورت ماهيانه تا ١٨ سالگي پرداخت ميكردن الان ميشه اون فرزند رو بعنوان تاي عاطفي مطرح كرد كه بواسطه ي ساپورت مالي و چندين سال ارتباط به اون بچه عواطف داريم و بر ميگرديم؟
2021-09-05 13:45:00 #Canada [۱۸ سال] مهاجرت
و عرض ادب در خصوص سابقه کار حین تحصیل سوال داشتم ؛ لطفاً راهنمایی کنید من الزامات ناک رو بررسی کردم؛ نیاز به لیسانس داره؛ سوابق کاری من بعد از لیسانس تا الان 18 سال هست؛ ولی از سال 93 تا 96 ارشد می خوندم و همزمان در همون برهه؛ کار فول تایم با بیمه هم ادامه داشته؛ با این شرایط، آیا برای دریافت امتیاز تجربه کاری کامل؛ یعنی15 امتیاز کامل و همینطور امتیاز ارشد یعنی 23 امتیاز؛ آیا مشکلی هست ؟ ممنون
2021-09-06 02:37:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت
با و وقت بخير خدمت دكتر امام يك سوال داشتم همسر بنده ده سال قبل يك كودك ٧ ساله رو بعنوان فرزند خوانده قبول كردن (البته نه به معناي فرزند خوانده واقعي) بلكه فقط هزينه هاي اون فرزند رو از طريق شناسه پرداخت در كميته امداد بصورت ماهيانه تا ١٨ سالگي پرداخت ميكردن الان ميشه اون فرزند رو بعنوان تاي عاطفي مطرح كرد كه بواسطه ي ساپورت مالي و چندين سال ارتباط به اون بچه عواطف داريم و بر ميگرديم؟ تأثير مثبت داره يا خنثي ست؟
2021-09-06 05:11:00 #Canada [۱۸ سال] مهاجرت
، با اینکه من بیشتر از ۱۸ سال سنم هست ولی مادر و پدرم هزینه مهاجرت رو تامین می کنند حالا مشکلی پیش میاد اگر نامه تمکن مالی مربوط به حساب پدر و مادرم باشه؟ مثل اینکه بانک گفته باید پول به حساب خودش ریخته شده باشه
2021-09-23 02:47:00 #Quebec City [پدر و مادرم] مهاجرت
برای فرزندان تا 18 سال ملاک زمان سابمیت هست؟ سوالم اینه من دخترم بهمن 18 ساله میشه اگر تا اون زمان دراو نشم و سابمیت نکنم جزو پرونده ما بحساب نمیاد؟ و اگر به فرض دراو بشم و تا دیماه سابمیت کنم دخترم مشکلی نخواهد داشت؟ میشه لطفا جوابم بدین
2021-10-01 07:54:00 #Saskatoon [۱۸ سال] مهاجرت
من ایران ۱۸ سال سابقه کار دارم و مدرک تحصیلیم دکترای یکی از رشته های مهندسیه. دانشگاه معتبر درس خوندم و البته ۴۲ سالمه. نمیدونم از چه طریقی اقدام کنم که با دردسر کمتری منجر به اقامت بشه؟ ممنون میشم از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه
2020-12-06 09:52:31 #Montreal [اقامت ][دانشگاه ][مهاجرت] مهاجرت
من ۱۸ سالمه و برای گرفتن تمکن مالی گردش حساب والدینم رو باید ارائه بدم یا خودم ؟ اینا که میدونن من قاعدتا نباید پول داشته باشم
2020-11-24 06:58:52 #Montreal [ تمکن مالی][گردش حساب][حساب بانکی] مهاجرت
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada
کسی میدونه تو قسمت کانتکت اینفورمیشن برای کسانی که قراره همراه باشن اگه قرار باشه فرزندم و همسرم هم همراهم باشن ولی همسرم بعد از من اقدام کنه باید به عنوان همراه پرشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-08-29 08:39:00 #Canada
میخواستم از کانادا برای دریافت CAQ اقدام کنم الان توی مرحله سوم میخواد immédiate family را برای زیر ۱۸ مادرم همراه منه و به عنوان ویزیتور هر دو اینجاییم به نظرتون باید اینجا ذکر کنم که هستن باهام
2021-09-07 19:40:00 #Canada
با و وقت بخير خدمت دكتر امام يك سوال داشتم همسر بنده ده سال قبل يك كودك ٧ ساله رو بعنوان فرزند خوانده قبول كردن (البته نه به معناي فرزند خوانده واقعي) بلكه فقط هزينه هاي اون فرزند رو از طريق شناسه پرداخت بصورت ماهيانه تا ١٨ سالگي پرداخت ميكردن الان ميشه اون فرزند رو بعنوان تاي عاطفي مطرح كرد كه بواسطه ي ساپورت مالي و چندين سال ارتباط به اون بچه عواطف داريم و بر ميگرديم؟
2021-09-05 13:45:00 #Canada
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada