Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#فرم ارزیابی
#آیلتس
#فرم ارزیابی
#آیلتس

راهنمایی میفرمایید دسترسی به اریما، بایست تو اکانتی که برای تکمیل فرم caq درست کردیم، ایجاد بشه؟ که این پروسه تا ۴۸ ساعت زمان میبره یا خودم میتونم برم تو سایت اریما چون تو اکانتم، file number و application number دارم چون تو فایل arima, مرحله Access a arima زده شده
2021-09-21 16:07:00 #Montreal

سلام وقت دوستان بخير ، ببخشيد يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد ، اينجا منظور ازassets گردش حسابه يا سند ملك يا آپارتمان هست ؟ممنون ميشم ???????????? Your assets and financial situation are insufficient to support the stated purpose of travel for yourself (and any accompanying family member(s), if applicable).
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

بنده دیروز EIO رو سابمیت کردم مهندس مکانیک هستم ظاهرا بایستی یه نامه تاییدیه از APEGS دریافت و به استان برای اپلای ارائه کنم این سازمان هم ارزیابی WES رو به صورت COURSE BY COURSE میخواد تا جواب بده کسی در این مورد تجربه ای داره تا بنده رو راهنمایی کنه.
2021-09-01 04:19:00 #Montreal

روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Montreal