Viewed 54 times 1 Answers
0
ما در حال حاضر با استادی پرمیت در کانادا هستیم ولی برای پرونده اقامتمون پاس ریکوست از برای دریافت ویزای اقامت از ترکیه اومده. آیا آژانسی هست که پیکاپ ویزا را از مونترال یا تورنتو برامون انجام بده ؟
2020-11-23 09:40:34 Montreal مهاجرت # #پیکاپ ویزا #مونترال #تورنتو #ویزای اقامت #ترکیه # استادی پرمیت
1 Answers

باید وبفرم بزنید و آدرس کانادا را اعلام کنید. پاسپورت را به اتاوا میفرستید و پرمیت به آدرستان پست میشود.
2020-11-23 10:06:27

Similar Question:
#
#پیکاپ ویزا
#مونترال
#تورنتو
#ویزای اقامت
#ترکیه
# استادی پرمیت
#پیکاپ ویزا

با توجه به شرایط فعلی ایران، از لیست کشورهایی که بایومتریک را میشه انجام داد، کجا را بهتره انتخاب گنیم که بعدا برای پیکاپ ویزا راحت تر باشه و سریعتر بتونیم مهر ویزا را بگیریم؟
2021-09-01 14:29:00 #Canada [ویزا] مهاجرت

من به مدت سه ترم در یکی از دانشگاه های کبک سیتی تحصیل کردم در حال حاضر تصمیم به پذیرش از دانشگاه های مونترال دارم آیا این موضوع ( تغییر DLI) در آینده بر روی Pr شدن تاثیر میزاره ؟
2021-09-02 18:03:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت
#ویزای اقامت

من تایید ویزای اقامت کانادام امروز اومد بعد از پیکاپ ویزا آیا میتونم وارد کانادا بشم و مجدد بگردم ایران یک و نیم سال بعد بیام کانادا؟چون لااقل یک سال کار دارم ایران
2020-12-26 10:11:24 #Montreal [پیکاپ ویزا][ویزا][کانادا][ایران] مهاجرت

این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

با و سپاس فراوان همسر بنده (خانمم) برای دانشگاه در کانادا تقاضا داده و پذیرفته شده ما در حال جمعآوری مدارک برای تقاضای ویزای دانشجویی او هستیم ایا شما توصیه میفرمایید که بنده صبر کنم تا همسرم ویزای دانشجویش را بگیرد و به کانادا بیاید پیش از اینکه بنده تقاضای ویزای همراه را بکنم یا همزمان با یکدیگر تقاضا بدهیم؟
2021-10-05 14:08:00 #Montreal

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Montreal

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Montreal

توی فایل ۵۶۴۴ برای ویزای همراه که قراره اوپن وورک پرمیت درخواست بده باید type of application رو worker گذاشت؟
2021-09-21 16:11:00 #Montreal

وقتی در کانادا هستیم با ویزای توریستی این امکان هست که در مدت اقامتمون بتونیم کار فرما پیدا کنیم وبرای اقامت اقدام کنیم ؟؟
2020-12-20 08:33:03 #Montreal مهاجرت[ویزای توریستی ] مهاجرت[اقامت] مهاجرت