Viewed 43 times 1 Answers
0
میخواستم بپرسم post doc در کانادا میتونه degree یا diploma و یا certificate حساب بشه؟ موقع حساب کردن امتیازها برای اکسپرس انتری میتونیم از گزینه One- or two-year diploma or certificate برای post doc استفاده کنیم؟
2020-11-23 09:42:22 Montreal مهاجرت # #اکسپرس انتری #certificate #diploma #degree # post doc #کانادا
1 Answers
پست داک در کانادا شغل است و با دریافت حقوق شما دارای سابقه کار کانادایی خواهید بود، نه تحصیلی
2020-11-23 10:04:21
Similar Question:
#
#اکسپرس انتری
#certificate
#diploma
#degree
# post doc
#کانادا
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00 # مهاجرت
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
یکی میشه اینو توضیح بده چی میشه ممنون میشم ؟ Do you have a certificate of qualification from a Canadian province, territory or federal body
2021-08-30 13:45:00 #Canada [Do you have] مهاجرت
این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00 #Canada [پیش دانشگاهی] مهاجرت
من قصدم اینه برای ناک 0113 که همون purchasing manager هست اقدام کنم اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که در قسمت employment requirement نوشته مدرک لیسانس یا دیپلم کالج برای business و غیره معمولا مورد نیازه A bachelor's degree or college diploma in business administration, commerce or economics is usually required الان مدرک من فوق لیسانسه مدیریت اجرایی هستش که میشه Executive business administration با توجه به مدرک فوق لیسانس به نظرتون میتونم روی این ناک حساب کنم؟ احتمال داره over qualified بش
2021-09-19 05:54:00 #Saskatoon [فوق لیسانس] مهاجرت
#کانادا