![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام به نظر من تشریف بیارید از همین جا بخرید. قیمتها چندان بالا نیست و بار خودتون رو سنگین نکنید. تجربه دو زمستونی که من اینجا بودم اینه که سرمای فردریکتون خیلی شدیدتر از ترکیه یا آذربایجان ایران نیست. خود من شلوار معمولی به سبک زمستونای ایران میپوشیدم ولی کاپشن باید متناسب و سازگارتر با آب و هوای کانادا باشه. به جز سرما از شما در برابر بادهای شدید هم محافظت کنه
2021-10-05 02:01:00
ممنونم از شما . خیلی مفید بود . پس میام از همونجا تهیه می کنم??
2021-10-05 07:21:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترکیه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
از آقا پیمان و بقیه من در Cover Letter مربوط به Client Info خطاب به سفارت کانادا در ترکیه کردم و مشخصا آنکارا یا استانبول رو ننوشتم چون هنوز قطعی نیست که آنکارا بریم یا استانبول آیا مهمه اشاره مستقیمی به یکی از این دو بشه در کاور لتر؟
2021-08-30 08:51:00 #Vancouver [سفارت] دانشگاه
از مسئولین محترم گروه و بقیه من در Cover Letter مربوط به Client Info خطاب به سفارت کانادا در ترکیه کردم و مشخصا آنکارا یا استانبول رو ننوشتم چون هنوز قطعی نیست که آنکارا بریم یا استانبول آیا مهمه اشاره مستقیمی به یکی از این دو بشه در کاور لتر؟
2021-08-30 08:55:00 #Vancouver [سفارت] دانشگاه
، کسی اطلاعات داره که آیا میشه از ترکیه یک حساب بانکی کانادایی ایجاد کرد؟
2021-09-03 12:25:00 #Vancouver [حساب بانکی] دانشگاه
کسی هست که توی این هفته یا هفته آینده از ایران یا ترکیه بخواد بره تورنتو؟
2021-09-06 09:11:00 #Toronto [تورنتو] دانشگاه
تست pcr من چند ساعت از ۷۲ ساعتش گذشته خواستم بپرسم به خاطر چند ساعت ممکنه اجازه پرواز ندن فرودگاه ترکیه؟
2021-09-17 07:37:00 #Montreal [خواستم بپرسم] دانشگاه
من فارق التحصیل شدم عید امسال ، و حدود ۶ ماه دیگه هنوز تو تایم فورجه ۱ ساله هستم و الان برای بایو میخوام برم ترکیه برای خروج از کشور مشکلی بر نمیخورم؟ چون جایی مشغول به تحصیل نیستم میپرسم
2021-10-03 08:57:00 #Ontario [مشغول به تحصیل] دانشگاه
کسی میدونه که چند کیلو بار میشه آورد؟ از ترکیه پرواز کانکشن به فردریکتون
2021-10-06 08:14:00 #New brunswick [ترکیه] دانشگاه
شما با موسسه ای آشنا هستید در ترکیه که آزمون آیلتس برگزار کنن؟
2021-10-19 14:30:00 #Montreal [آزمون آیلتس] دانشگاه
برای پرواز بهترین بلیط ها به نظر من: پرواز تهران به فردریکتون با هواپیمایی قطر یا هواپیمایی ترکیه هست پرواز یکم از تهران به دوحه یا استانبول پرواز دوم از دوحه یا استانبول به مونتریال که بار را تحویل گرفته و به هواپیمایی کانادا تحویل می دهید پرواز سوم از مونتریال به فردریکتون فاصله بین پرواز دوم و سوم هم بیش از پنج ساعت باشه بهتره بلیط هم از سایت ترکیش یا سایت قطر خرید کنید که پرداخت ریالی هم دارن و نیازی به کارت خارجی ندارند.
2021-10-21 11:56:00 #New brunswick [مونتریال] دانشگاه
، من کارنامه لیسانسمو دانشگاه بهم فارسی داد و با توجه به اینکه مدرکمو آزاد نکردم روش هیچ مهر و امضایی هم نیست الان من اگر اینو ترجمه غیر رسمی کنم میتونم باهاش برای اتاوا اپلای کنم؟ بنظرتون کارنامه فارسی رو بفرستم برای graduate office ازشون بپرسم که اگه اینو به انگلیسی ترجمه غیر رسمی کنم میتونم اپلای کنم یا نه؟
2021-09-07 04:16:00 #New brunswick
ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00 #New brunswick
انتخاب واحد وینتر از الان باید انجام بشه؟ آخه درس ها اکثرا نوشته فقط فال ارائه میشن اونایی هم ک هست استاداش خوب نیستند یا ظرفیتش پره یعنی برای وینتر جداگانه درس ارائه نمیشه؟
2021-09-10 01:05:00 #New brunswick
Following conditions must be satisfied: Submit official undergraduate transcript (hard copy, sealed by the institution) with translation منظور همان ریز نمرات فارسی است؟ هارد کپی منظورش ارسال نسخه فیزیکی نیست که؟
2021-08-29 10:18:00 #New brunswick