Viewed 59 times 0 Answers

Similar Question:
#واکسن آنفولانزا

، شب و روزتون سبز ? ۲۸ سالمه لیسانس علوم بالینی ازمایشگاهی (با سابقه کار) و ارشد بیوشیمی بالینی دارم هر دوش با معدل کل ۱۶.۵ ایلتس ۶،۵ یک سری کارهای پژوهشی و دوره های مربوطه انجام دادم و سرتیفیکیت هایی دارم مقاله ای ندارم و نمیتونم برای پی اچ دی اقدامی کنم *قصد دارم سکند مستر بخونم* ایا برای مستر مقاله لازمه در رشته های بیولوژی و ساینس؟؟ چه رشته ای رو میتونم بخونم و بهتره با توجه به بکگراندم تا بتونم بعدش کار کنم؟ اینکه برای سکند مستر میخوام بخونم شانس رو کمتر میکنه یا بیشتر؟ برای متقاعد کردم اس
2021-09-07 22:36:00 #Montreal

روز همگی به خیر، من میدونم که در توضیحات کانال نوشتن که همزمان به چندتا استاد از یک گروه پیام ندیم ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که من دو ماه وقت دارم و تقریبا 20 استاد با شرایطم مچ هستن و نمیرسم به همه اگر هفته ای یه دونه حتی دوتا ارسال کنم ی که الان دانشجو هستن به نظرتون در شرایط کرونا و برگزاری آنلاین کلاس ها هم همچنان اساتید با هم در تماس هستن در ارتباط با دانشجوها؟ و ریسک قبل وجود داره ممنون میشم اگر در این زمینه منو راهنمایی کنید ??
2021-09-07 23:29:00 #Montreal

کسی اخیراً از شریف مدارکش رو برای کنکوردیا فرستاده؟ هرچی زنگ و ایمیل میزنم جواب نمیدن?
2021-08-30 09:27:00 #Montreal