![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بدونم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من تازه عضو شدم میخواستم بدونم هزینه شهریه دانشگاههای کانادا حداقل و حداکثر چقدره ؟
2021-08-29 15:54:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا
علی آقا خسته نباشین، اکسپ من اومده و مشغول پول جور کردن برای تمکن مالی و آماده کردن مدارک هستم برای سفارت، میخواستم بدونم خودم میتونم وقت سفارت بگیرم ؟ و کارهاشو انجام بدم یا اینکه باید از یک شرکت مهاجرت کمک بگیرم؟
2021-08-30 04:25:00 #Canada [برای تمکن مالی] ویزا
میخواستم بدونم گپ بین دیپلم و کاردانی رو باید پر کنم؟
2021-08-30 07:50:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00 #Canada [یک ماه پیش] ویزا
من خودم pgwp دارم و میخوام برای همسرم ورک پرمیت شون رو تمدید کنم میخواستم بدونم کسی به تازگی برای تمدید ورک پرمیت همسر اقدام کرده ؟ چه مدت پروسه صادر شدن ورک پرمیت طول میکشه ؟ و ایا کسی نمونه نامه کاورلتر که برای توضیحات و شرح شرایط هست برای همسر رو میتونه برای من بفرسته ؟ ممنون میشم اگر کمک و راهنماییم کنین
2021-08-31 20:49:00 #Canada [تمدید ورک پرمیت] ویزا
کسی اخیرا ویزاس ویزیتوری برای پدر و مادر اقدام کرده؟ میخواستم بدونم چقدر پروسش طول میکشه؟
2021-09-02 00:27:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
، میخواستم بدونم سابقه بیمه که 15 سال به بالا باشه میشه به عنوان تای حساب بشه؟! به این علت که میخوام از هزینه بیمه که کردم در باز نشستگیم استفاده کنم و نمیخوام هدر بره؟! ممنون میشم جواب بدید????
2021-09-03 06:01:00 #Canada [به عنوان تای] ویزا
من دارم اکانت درست میکنم میخواستم بدونم اگه همسرم بعنوان تای معرفی کنم و بعد از اینکه ویزای من اومد ایشون بخواد اقدام کنه الان تو قسمت Do you want to submit an application for a family member? باید yes یا no انتخاب کنم؟
2021-09-03 08:57:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا
راجع به ساپورتر داشتم ، ساپورتر حتما باید پدر مادر یا اقوام درجه ۱ باشن ؟ کسی که نسبت خانوادگی نداره و از اشنایان باشه نمیتونه ساپورتر شه؟
2021-09-25 07:26:00 #Canada
واسه ارائه تمکن اگر مدیر عامل شرکتی که دارم کار میکنم بخواد ساپورتر من بشه امکان پذیر هست و آیا با ارائه نامه محضری کفایت میکنه؟
2021-09-08 06:18:00 #Canada
من از بانکصادرات تمکن گرفتم به دلار کانادا نزدن گفتن فرمتشون اینه که به دلار و یورو میزنن مشکلی پیش نمیاد؟
2021-09-12 01:08:00 #Canada
من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada