![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 3 Answers
0
من در مرحله سابمیت مدارک هستم و مسترکارت و ویزاکارت هم متاسفانه ندارم و دوست و آشنایی هم که داشته باشه سراغ ندارم و قصد دارم از پرداخت یزد پیمنت استفاده کنم ی که از طریق شرکت های پرداخت اپلیکیشن فی را پرداخت کردند و مشکلی براشون پیش نیومده یا ادمین های محترم لطفا راهنمایی بفرمایید در قسمت نسبت با صاحب کارت و دلیل چی نوشتند؟ نوشته بشه صاحب کارت یک دوست هست بهتر هست یا اینکه نوشته بشه به خاطر تحریم از شرکت های پرداخت کمک گرفتم و صاحب کارت یک شرکت پرداخت ارزی در ایران هست به همراه آدرس وبسایت شرکت
2021-10-04 04:10:00 Saskatoon مهاجرت #پرداخت اپلیکیشن فی
3 Reply
با علی آقا هماهنگ بفرمایید خودشون اطلاع دارند از این موارد
2021-10-04 04:20:00
ایشون میگن که بنویس دارنده کارت دوستم هست.ولی بر اساس تجربه چند تا از دوستان که در سابقه گروه دیدم نگران هستم مشکل ساز بشه برام
2021-10-04 04:33:00
والا ایشون از ادمین ها و owner این گروهها هستن و من تا به حال ندیدم کسی شاکی باشه. بازهم اگر دوستان تجربه دیگری دارند بگن.
2021-10-04 04:46:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پرداخت اپلیکیشن فی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی میدونه برای پرداخت اپلیکیشن فی چقدر باید کارمزد بپردازیم ؟
2020-11-07 06:02:33 #Montreal [ اپلیکیشن فی] مهاجرت
من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Saskatoon
من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00 #Saskatoon
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon
و من در حال سابمیت مدارک هستم،الان متوجه شدم که در step 8 passport تاریخ expiry date پاسپورت اشتباها تاریخ تولدم درج شده.در راهنما میگه برید به صفحه اصلی و در قسمت view birthdate and address تصحیح کنید ولی این قسمت view birthdate and address اصلا امکان ویرایش نداره هیچکدام از مشکل مشابهی داشته؟راه حل دیگری هست؟
2021-10-08 03:41:00 #Saskatoon
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon