Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 42 times 0 Answers
0
، کسی میدونه پاس چه مدت توی IRCC میمونه؟ برای من از ۲۹ سپتامبر اونجا مونده!!
2021-10-04 03:07:00
Canada
ویزا
#IRCC
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#IRCC
به همه من دعوتنامهای برای فرصت مطالعاتی یکساله دارم و بنابراین درحال اقدام برای work permit هستم دانشگاه به من کدی با عنوان Offer of Employment Number داده و به من گفته تا کد رو در اپلیکیشنم حتما وارد کنم، راهنمای صفحه IRCC هم همینو میگه اما من مطمین نیستم کجا باید کد رو وارد کنم! هیچی بخشی نمیبینم که از من این کد رو بخواد ! پس از مراحل اولیه، داخل سامانه از فرم imm5257e به عنوان اپلیکیشن فرم نام برده شده اما من جایی برای وارد کردن کد مورد نظر تو این فرم نمیبینم ❗️❗️ ممنون میشم راهنمایی ب
2021-09-02 06:29:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
اين مدت زمان پروسس پرونده ها كه توي سايت ircc نوشته ١٠ هفته از زمان سابميت حساب ميشه يا بايو؟
2021-09-05 03:07:00
#Canada
[IRCC]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 03:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 05:50:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 11:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
این خبر جدید سایت IRCC برای سابمیت مجدد درخواست ویزاهای قبل 7 سپتامبر آیا صرفا برای ویرای ویزیتور هست؟ یا حتی ی که ورک پرمیت دارند و قبلا کانادا بودند هم باید دوباره درخواستشون رو سابمیت کنند؟
2021-09-11 02:32:00
#Canada
[ورک پرمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من درباره پر کردن فرم های سایت Ircc و سابمیت سوال دارم.یه سری از بخش ها رو نمیدونم تو فرم چطوری پر کنم.نمونه فرم پر شده یا راهنمای پرکردن فرم هست؟
2021-09-11 03:53:00
#Canada
[سابمیت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
ببخشین من یک بار توی سایت IRCC برای اکسپرس انتری اقدام کردم، خواستم یه برآوردی از نمرهام داشته باشم، که نتیجهاش شد Profile ineligible حالا درخواست ویزای تحصیلی دادم ولی توی فرمهام مورد بالا رو وارد نکردم خواستم ببینم نتیجه قبلی روی اپلیکیشن جدیدم تاثیری داره یا نه؟ اپلیکیشن جدید رو با پذیرش فول فاند دانشگاه زدم ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
2021-09-11 14:58:00
#Canada
[درخواست ویزای تحصیلی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
، من کانادا دانشجو هستم میخواستم برای مادر پدرم توریستی اقدام کنم ولی تو سایت نوشته برای بچههایی که بالای ۲۲ سال هستن مادر و پدر extended family حساب میشن و اینکه پیآر ها و سیتیزن ها میتونن برای extended family شون اقدام کنن، کسی میدونه اگه الان من اقدام کنم پرونده هاشون بررسی میشه یا نه؟
2021-08-31 17:10:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
تمدید استادی پرمیت چقدر زمان میبره؟ ممنون میشم کسی میدونه پاسخ بدونه ?
2021-09-22 02:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای ارتباط با اداره مهاجرت، به غیر از وبفرم چه راهی هست؟ یه شماره هست زنگمیزنم میگه به خاطر شرایط کرونا پاسخ دهی نداریم
2021-08-29 12:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
الان چه مدت طول میکشه جواب ویزای تحصیلی بیاد من شنیدم سفارت سریعتر کرده کارو درسته؟
2021-08-30 14:09:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
، فردی که اسپانسر معرفی میکنیم، تمکن بانکی چشمگیری داشته باشه اما حسابش در بانک بلند مدت باشه،ایرادی داره؟ نوع حساب بانکی اسپانسر هم مهمه؟
2021-08-28 19:09:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal