![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کار در کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من میخواستم بدونم کسی اینجا اطلاع داره که دوره های تکنسین داروخانه که فنی حرفه ای برگذار میکنه و مدرک میده،برای کار در کانادا معتبر هست یا نه؟کسی تجربه ای داره در این خصوص؟
2021-09-08 09:32:00 #Canada [کار در کانادا] ویزا
در مورد دریافت اقامت، بعد یک سال سابقه کار در کانادا و داشتن سه سال سابقه کار خارج کانادا، بدون مدرک زبان میشه اقامت گرفت؟ هر دو نفر زن و شوهر باید مدرک زبان داشته باشند؟
2021-09-29 06:10:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزا
با عرض خدمت همگی من پذیرش دکترا دارم و سالانه ۲۲۰۰۰ دلار می گیرم و شهریه هم بعهده دانشگاه هست با توجه که ما یک خانواده سه نفره هستیم، و مطابق تحقیقی که بعمل آوردم برای تمکن مالی سالیانه حداقل ۱۷۰۰۰ دلار لازمه یعنی من حتی بیشتر از این مقدار خواهم گرفت با این اوصاف برای تمکن مالی چقدر باید توی حساب بانکی من باشه که گواهی ش رو به سفارت ارایه بدم الان مشغول بارگذاری مدارک توی سایت اپلای ویزا هستم ، آیا تمکن مالی هم جز مدارک هست؟ در ضمن سند ماشین و زمین را هم ترجمه کردم، آیا میتونه کمک کنه؟ اگر بله،
2021-09-09 09:12:00 #Canada
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada
برای پذیرش گرفتن از مدارس شهر مورد نظرمون باید حتما مدارس اینترنشنال را پیدا کنیم من واسه هالیفاکس سرچ کردم دو تا مدرسه داشت با شهریه ۱۷ هزار تا آیا مدرسه آرزوی تر هم هست فایلی که سونیا خانم زحمت کشیدن راهنمای ثبت نام مدارس هست را من مطالعه کردم وقتی وارد سایت halifax school board می رم Students who do not have Canadian citizenship and who come to live with a relative/friend to attend school in the Halifax Regional Centre for Education must pay tuition of $9,000 CDN این را نوشته الان من متوجه ن
2021-10-02 01:10:00 #Canada