![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دکتری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
استادی در زمینه machine learning و image processing میشناسید که امسال پوزیشن داشته باشه برای دکتری؟
2021-08-29 16:54:00 #Toronto [استاد] دانشگاه
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه
میشه منو راهنمایی کنید؟ من هنوز ویزام نیومده واسه Fall الان باید دیفر کنم یا هنوز میتونم خودمو برسونم؟ مقطع دکتری هستم.
2021-08-30 07:53:00 #Montreal [دکتری] دانشگاه
خوبید؟ ارشد قبول شدم میخاستم انتخاب شهر کنم که بعدش واسه مقطع دکتری با اساتید مکاتبه کنم آیا کانادا هم مث آلمان باید از سایت چک کنیم تا ببینیم رنک اون دانشگاه رو قبول دارن یا نه؟ یا کلا کانادا همه دانشگاهای ایران رو قبول داره؟
2021-08-31 09:09:00 #Alberta [دانشگاه] دانشگاه
نامه اگزمپشن شهریه برای مقطع دکتری رو چطور باید دریافت کنم؟
2021-09-01 08:25:00 #Montreal [برای مقطع دکتری] دانشگاه
برای دکتری سلف فاند مقدار مبلغی که برای تمکن باید بزارم رو کسی میدونه ؟ ایا برای ثبت نام کورس های فرانسه که تابستون برگزار میشه اسکالرشیپی هست که هزینه هاش کاهش پیدا کنه ؟
2021-09-01 14:32:00 #Quebec City [سلف فاند] دانشگاه
عجیب غریب به دانشجوهای دکتری اتاقی دفتری چیزی میدن کنکوردیا؟
2021-09-01 14:37:00 #Montreal [دانشجو] دانشگاه
اگر برای مستر دوم از دانشگاه پذیرش گرفته باشیم، آیا امکان دارد پس از ورود به دانشگاه، و پیدا کردن استاد در همان دانشگاه در دوره دکتری ادامه تحصیل داد؟
2021-09-02 12:09:00 #Montreal [دانشگاه] دانشگاه
اگر برای مستر دوم از دانشگاه پذیرش گرفته باشیم، آیا امکان دارد پس از ورود به دانشگاه، و پیدا کردن استاد در همان دانشگاه در دوره دکتری ادامه تحصیل داد؟
2021-09-02 12:24:00 #Toronto [دانشگاه] دانشگاه
تو قسمت شهریه های دانشگاه بخشی که زده ترم فال و ترم وینتر با میزان شهریه مشخص برای یک سال تحصیلیه اون میزان شهریه یا فقط برای یک ترم؟
2020-12-26 08:24:27 #Ontario دانشگاه[دانشگاه]
یورک ازم خواسته برای دیفر کردن پذیرشم باید به مدرسم بگم کارنامه دوازدهممو براشون بفرسن ولی خو مدرسه همچین کاری نمیکنه نه ایمیل نه هیچی حتی دیپلممو با ترجمه و همه ی مهرای لازمو ایمیل کردم بازم میگن مدرسه باید بفرسه کسی میدونه چیکار کنم؟ راه حلی هستش؟
2021-08-30 16:52:00 #Ontario