Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
من داخل کبک هستم برای تمدید و اینکه سوال اینه فرودگاه برای گرفتن استادی پرمیت انتخاب کردم
2021-10-03 12:17:00
Quebec City
مهاجرت
#استادی پرمیت
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#استادی پرمیت
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00
#Quebec City
[خارج از کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00
#Canada
[ویزای توریستی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00
#Montreal
[ویزای توریستی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من بواسطه همسرم که ویزای استادی پرمیت دارن owp دارم و پسرم ویزای ویزیتوری حالا خودم میخوام برای استادی پرمیت اقدام کنم الان باید تنهایی اقدام کنم یا اسم اونهارو بعنوان افراد همراه در caq و ویزا بیارم؟
2021-09-19 02:45:00
#Quebec City
[برای استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
ما با استادی پرمیت و گواهینامه کبکی میتونیم Truck رنت کنیم؟
2021-09-28 10:43:00
#Montreal
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
جناب عرض میکنم سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید من داخل کانادا هستم و تمپرری ویزای م باطل شده و تمدید نکردم ولی ویزیتور ریکورد و استادی پرمیت هر دوتاشون را تا تابستون دیگه تمدید کردم من الان میخوهم از کانادا برم میدونم برای برگشت ، م احتیاح به ویزا دارن من میتونم این ویزا را از خارج کانادا برای هر دوشون اپلای کنم یعنی برای هر دوشون استادی پرمیت از خارج کانادا اپلای کنم براساس استادی پرمیت خودم؟ خیلی سپاس از وقت و پاسختون.
2021-09-29 20:49:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
من فارغ التحصیل شدم و اقدام کردم واسه PGWP که هنوز اپرو نشده از طرفی هم دعوت شدم واسه اپلای برای پروگرم مستر استریم(استان انتریو) که مدارک رو سابمیت کنم موقع سابمیت مدارک باید(فکر می کنم) implied status رو انتخاب می کردم که student رو انتخاب کردم البته هم استادی پرمیت و هم نامه ircc که اپلیکیشنم در حال برسی هست رو فرستادم واسشون به نظرتون الان یه وبفرم بزنم و اصلاح کنم اشتباهم رو اوکی هستش و موردی پیش نمیاد؟ پیشاپیش ممنونم از جوابتون??
2021-09-30 14:18:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من دارم ریسابمیت می کنم استادی پرمیت قبلا تو استادی پلنم نوشته بودم با توجه به نیاز شرکت خانوادگی می خوام این رشته روبخونم و برگردم اونو گسترش بدم الان بعضی از می گن ذکر نکن این شرکت ماله پدرت هست بگو اونجا یک مهندس بودی و جاب افر بگیری کدومش بهتر هست به نظر شما؟
2021-10-02 02:41:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
من تو سایت cic اکانت باز کردم برای ویزای تحصیلی و اوپن وورک پرمیت همراه برای همسرم، یه مشکلی که دارم اینه که مبلغی که برای پرداخت زده با احتساب بایو متریک ۵۷۵ دلاره، در واقع یه ۱۰۰ دلار برای ورک پرمیت زده یه ۱۵۵ دلار هم برای اوپن وورک پرمیت ۱۵۰ برای استادی پرمیت ۱۷۰ برای بایومتریک میخواستم بدونم یه وقت اشتباه نزده باشم ؟
2021-10-03 12:50:00
#Canada
[برای ورک پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای استادی پرمیت توصیه می کنید بدون دریافت CAQ اپکلیشین ویزا رو سابمیت کنیم و بعد تا ویزا بررسی بشه جواب CAQ هم بیاد؟ بعضی ها میگن ممکنه دریافت CAQ طولانی بشه و اسک CAQ بشیم و از پروسه عادی بررسی ویزا خارج بشیم و فرآیند ویزا طولانی تر بشه ممنون میشم تجربتون رو بگین مرسی
2021-10-05 10:38:00
#Quebec City
[برای استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
جناب عرض میکنم سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید من داخل کانادا هستم و تمپرری ویزای م باطل شده و تمدید نکردم ولی ویزیتور ریکورد و استادی پرمیت هر دوتاشون را تا تابستون دیگه تمدید کردم من الان میخوهم از کانادا برم میدونم برای برگشت ، م احتیاح به ویزا دارن من میتونم این ویزا را از خارج کانادا برای هر دوشون اپلای کنم یعنی برای هر دوشون استادی پرمیت از خارج کانادا اپلای کنم براساس استادی پرمیت خودم؟ خیلی سپاس از وقت و پاسختون.
2021-09-29 20:49:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
43
Views
، کسی هست که داخل کبک تغییر dli دادا باشه و caq دوم گرفته باشه؟
2021-09-22 23:01:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
42
Views
، من ساکن کبک هستم و یک سال سابقه کارم حدودا سه ماه آینده انشالله پر میشه ، مدرک زبان هم دارم ، ولی چون فرانسه نمیدونم و قصد اقامت طولانی در کبک ندارم میخوام برای cec اقدام کنم ، قراداد کاری من تا حدود ۱ سال دیگه برقرار هست ، با توجه به این شرایط و اینکه ساکن کبک هستم آیا میتونم برای cec اقدام کنم ؟ آیا باید حتما قرارداد کاری یا لیز منزل از استان دیگه داشته باشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-09-29 04:32:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسانی که کارای تحقیقاتی در دانشگاه انجام میدن، برای تمدید ویزای کار نیازی به LMIA ندارن. برای تدریس چطور؟ برای اینکه بدون LMIA ویزای کار تمدید بشه، باید تدریس تمام وقت باشه؟ ممنون میشم از پاسختون.
2020-12-23 18:09:50
#Quebec City
مهاجرت
[ویزا]
مهاجرت
[دانشگاه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی تجربه تمدید ویزا توریستی داشته بعد از ارسال مدارک چه مدت زمان جواب میاد ؟
2021-09-16 10:03:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستان روزتون بخیر ببخشید من میخوام اولین فرصت برای اولین ترم پیش رو اپلای کنم میشه وینتر؟و اینکه معمولا ددلاینهاشون از کی باز میشه ؟و ترم وینتر از ژانویه شروع میشه؟
2023-02-10 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
47
Views
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
45
Views
حرفاتون کاملا درسته سوال اینه که مبنای قیمت ریالی دلار کانادا چقدر هست؟ 14700 تومن؟
2021-09-08 00:04:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
41
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal