Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#دانشگاه
# فارغ التحصیلی
#کاریابی

اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه

شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه

من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Montreal [مدارک تحصیلی] دانشگاه

از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Ottawa [دانشگاه] دانشگاه

من لیسانس مهندسی عمران رو سال ۸۸ با معدل ۱۲.۳۳ از دانشگاه آزاد اهواز گرفتم بعد از فارغ التحصیلی تا الان به طور پیوسته سابقه کار تمام وقت مرتبط دارم به نظرتون شانسی برای ویزای تحصیلی ارشد دارم الان ۳۹ ساله هستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ?
2021-09-06 01:17:00 #Alberta [برای ویزای تحصیلی] دانشگاه

،کسی بعد از فارغ التحصیلی از بیمه فارغ التحصیلان دانشگاه اتاوا استفاده کرده یا گرین شیلدشو تمدید کرده؟می خوام بدونم کدومش بهتره.(در مقایسه با بیمه دانشجویی که میدادن.)
2021-09-07 15:29:00 #Ottawa [فارغ التحصیلی] دانشگاه

مقطع مستر که طول مدت دوره ۱۸ ماه هست به جای۲۴ ماه کسی میدونه بعد از فارغ التحصیلی چه مدت اجازه کار دارن؟
2021-10-09 15:31:00 #Alberta [اجازه کار] دانشگاه

بازار کار این رشته های مدیریتی و درآمدشون و کاریابیشون چطوره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 01:32:00 #Ottawa [رشته های مدیریت] دانشگاه

کسی از مراحل آزادسازی مدرک در ایران از طریق کاریابی اطلاع داره؟ یا گروهی سراغ دارین مرتبط با این موضوع؟ مدرک من بیش از یکسال در کاریابی بوده (تهران)، الان میخام برم ایران... باید برم کاریابی مجدد یا مستقیم برم اداره کار برای دریافت نامه که شغل پیدا نشده؟
2021-09-05 07:42:00 #Vancouver [تهران] دانشگاه

.این گروه اختصاص به پذیرش دانشگاه در آلبرتا داره؟...اگر گروه کاریابی در آلبرتا هم وجود داره ممنون میشم لینکش رو بفرستین.
2021-09-05 08:57:00 #Alberta [پذیرش دانشگاه] دانشگاه

کسی هست که ارشد رو تموم کرده اما بجای رفتن به مقطع بالاتر، برای ارشد مجدد اپلای کرده باشه در صورتی که سربازی ام نرفته باشه و مشمول باشه اگر کسی هست که میتونه راهنمایی کنه چجوری میشه از ایران تو این شرایط رفت ممنون میشم ??♂️
2021-09-03 12:37:00 #Montreal

برای جراحی های اورژانسی در بیمارستان ها UHIP قبول میکنه یا گرین شیلد؟ قسمت های مختلفش مثل ویزیت دکتر به چه نحوه؟ و در صورتی که هنوز UHIP و گرین شیلد برای ترم جدید صادر نشده باشه کاغذ بازی هاش چطوریه و هنوز فاینس دانشگاه شهریه رو وصول نکرده وضعیتش چطوره؟
2021-09-06 10:30:00 #Montreal

من سه ماه از آخرین مدرکی که تایید شده توی پروفایلم میگذره و الان در وضعیتpending department selection م یک ماهه کسی میدونه باید چیکارکنم؟ درحال بررسین هنوز یا باید ایمیل بزنم که زودتر بررسی کنن؟
2021-08-29 14:00:00 #Montreal

برای دانشگاه کنکوردیا ریفاند آیا مثل دانشگاه های دیگه مثل اف دی یو هست که مثلا اگر یک سال از پذیرش بگذره پول شهریه یا دپازیت که پرداخت کردند برنمیگرده؟ این رو برای احتمالات در آینده میپرسم خدمتتون ممنون
2021-09-29 06:02:00 #Montreal

من رشتم نفته ۵ تا مقاله دارم (یکیش ایمپکت ۵.۵ ؛ ۳ تا هم سابمیت کردم ) میخواستم بدونم با اینکه ۵ سال از فارغ التحصیلیم میگذره و برا phd میخوام اقدام کنم با توجه به اینکه نمیخوام رشته خودمو ادامه بدم شانسی دارم برا دانشگاههای امریکا یا کانادا؟
2021-09-19 17:26:00 #Montreal

من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Montreal