Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 45 times 0 Answers
0
من میخوام تو یه پلتفرم مربوط به کریپتو ثبت نام کنم ولی به ایرانی ها سرویس نمیده اگر کسی پاسپورت به غیر از آمریکا داره و میتونه ثبت نام کنه من اکانتش رو میخرم در ضمن هیچ نگرانی به مالیات و این داستان ها نداره کسی میتونه بیاد pv بهش توضیح بدم
2021-10-02 23:52:00
Vancouver
عمومی
#پاسپورت
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#پاسپورت
سلام دوستانبرای تمدید پاسپورت در سامانه میخک یک مدرک اقامتی و مدرک اثبات مقیم بودن میخواد. میشه اگه کسی از دوستان فرق این دو را می دانند بفرمایند. می تونم ورک پرمیتم و بی سی ای دیم یا گواهینامه رو بفرستم؟در ضمن در رابطه با عکس ایا عکس ها باید کمتر از 6 ماه پیش گرفته شده باشند یا شرایطی هست؟
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
دوستان کسی میدونه برای بچه ۱٫۵ ساله که فقط پاسپورت کانادا داره میشه به ایران سفر کنه؟
2024-01-16 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام به اعضای گروهمن پاسپورت ایرانم منقضی شده و میخوام برای سیتی زن شیپی اقدام کنم. حتما باید پاس ایرانم رو جدید کنم یا میشه با همین پاس منقضی برای سیتی زن شیپی اقدام کرد؟
2024-01-28 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
دوستان عزیزمن در ایران از طرف برادرم که کاناداست، وکالت تام دارم . آیا میتونم به جای او پاسپورتش رو تمدید کنم و بگیرم؟
2024-01-17 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
درباره مهاجرت فرقی میکنه با پاسپورت ایرانی اقدام کنم یا پاسپورت کلمبیایی؟
2021-08-29 17:52:00
#Canada
[پاسپورت ایرانی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
ایا برای تمدید پاسپورت ایرانی در سفارت ایران در مکزیک همان فرمهای دفتر واشنگتن باید کامل شود؟ با تشکر
2021-08-30 18:48:00
#Montreal
[پاسپورت ایرانی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی اخیراً پاسپورت ایرانی از کانادا تمدید کرده؟ چقدر طول کشید؟
2021-09-01 09:04:00
#Canada
[پاسپورت ایرانی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
من چندتا سوال درباره پذیرش از کالج برای خواندن زبان انگلیسی در کانادا دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1- آقای ۲۲ ساله از ایران اگه پذیرش از کالج بگیره راحت ویزا میدن بهش؟(پاسپورت داره) ۲-این کالجهایی که دوره زبان برای اینترنشالها دارن رو چه جوری باید پیدا کرد؟ 3- ریکوایرمنتهاشون رو از کدوم بخش سایتشون باید دید؟ من خیلی بررسی کردم اصلا متوجه نحوه اپلای، ددلاینشون و موارد مورد نیاز نشد ممنون میشم کمک کنید??
2021-09-02 10:28:00
#Canada
[زبان انگلیسی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
خواستم بپرسم اگر برای پاسپورتِ کسی، اون شخص اسم و شماره و کدملی من رو بعنوان "معرف" نوشته باشه؛ ممکنه مشکلی برای من بوجود بیاد؟ خیلی استرس دارم چون خودم امسال دارم دانشجوی پزشکی میشم(کشور مقصدم کانادا نیست) و دقیقا کارم با پاسپورت و ویزاست و نمیخوام چیز عجیب غریبی برام بوجود بیاد دوستم این مشخصات (کد ملی و شماره تماس و نام و نام خانوادگی) رو داده بعنوان یکی از دو معرف که نیاز داشته
2021-09-02 15:39:00
#Canada
[خواستم بپرسم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
در مورد تمدید پاسپورت در مکزیک، آیا اگه اعتبار پاسپورت ۱۰ ماه باشه ( و ۶ ماه نباشه) مشکلی بوجود میاد؟ ممنونم
2021-09-03 08:58:00
#Montreal
[تمدید پاسپورت]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من میخوام برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم کسی میتونه راهنماییم کنه یا ی مشاور و وکیل قابل اعتماد بهم معرفی کنه هیچ اطلاعاتی ندارم تو این زمینه
2021-08-30 13:06:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام دوستان روزتون بخیرمن میخوام از طریق سامانه میخک یه وکالت برداشت از حساب بدم ، دوستانی که انجام دادن ممنون میشم بگن که چقدر طول میکشه؟????????
2024-01-15 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
6
Views
بر همگی من یه آفر کاری از یه شرکت تو شهر مونترال دارم و در حاضر المان هستم من در مورد work permit دارم من صرف نرفتن سربازی امکان ارائه مدرک تحصیلی ام که لیسانس باشه رو ندارم می تونم با با مدرک کاردانی ام و سابقه ام (۸ سال مرتبط و تو یه حوزه) اپلی کنم ؟ ممنون
2021-09-04 13:43:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
43
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلاممن تازه اومدم شغلم حسابداری هستش و مدرک زبان ندارم دوستان میتونید راهنمایی کنید من رو که اگر بخوام دوره ای مربوط به حسابداری بگذرونم اینجا که نیاز به مدرک نداشته باشه کجا میتوانم؟
2024-01-15 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal