![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من مبلغ بالایی از حساب همسرم انتقال دادم به حساب خودم که تمکن بگیرم اما نمیدونم چطور توجیهش کنم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2020-11-25 06:23:52 Montreal مهاجرت # #تمکن مالی #حساب بانکی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#تمکن مالی
#حساب بانکی
#تمکن مالی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
آیا دارایی موجود در بورس تمکن مالی برای fsw محسوب میشه یا خیر؟
2021-08-29 12:46:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت
با یعنی برای اپلای کردن علاوه بر مبلغ پولی که توی حساب بانکی داریم باید حتما زمین یا خانه ای به اسم خودمان هم ارائه بدهیم؟
2021-08-30 15:56:00 #Canada [برای اپلای کردن] مهاجرت
، کسی اطلاعات داره که آیا میشه از ترکیه یک حساب بانکی کانادایی ایجاد کرد؟
2021-09-03 12:23:00 #Canada [حساب بانکی] مهاجرت
جناب ، عرض ادب، وقت شما بخیر اگر ما دو یا سه حساب بانکی رو موقع سابمیت برای تمکن ارائه بدیم، و در صورت ریجکتی و بعد از پروسه دادگاه و درخواست گردش حساب شش ماهه از سمت اداره مهاجرت، اگر یکی از اون حساب ها رو نتونیم ارائه بدیم و موجودی اون حساب رو خارج کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ (با این توضیح که مجموع موجودی حساب های دیگه برای نشون دادن تمکن کافی هست) یا اینکه هر حسابی رو معرفی کرده باشیم الزاماً باید گردش همه اونها رو نشون بدیم؟
2021-09-03 15:04:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] مهاجرت
لطفا اگه کسی واقعا مسلطه و تجربشو داره منو راهنمایی کنه برای تمکن مالی ما دو نفریم و توی دراو ۲۰ اگوست دعوتنامه گرفتم برای دونفر طبق قانون باید ۱۶۵۰۰ دلار کانادا تمکن اراعه بدیم من مبلغ حدود ۱۲۰ ملیون تومن توی بورس دارم(کارگزاری مفید) میشه راهنمایی کنید من دقیقا باید چکار کنم و اینکه ایا این مبلغ کافی هست؟چون واقعا نمدونم ملاک محاسبه تبدیل ارز چیه؟ یکی از به من گفته نرخ ازاد و ملاک قرار بده و یسری ام میگن نرخی که بانک مرکزی اعلام مکنه ملاکه لطفا اگر کسی تجربشو داره راهنمایی کنه
2021-09-19 03:02:00 #Montreal
با یعنی برای اپلای کردن علاوه بر مبلغ پولی که توی حساب بانکی داریم باید حتما زمین یا خانه ای به اسم خودمان هم ارائه بدهیم؟
2021-08-30 15:56:00 #Montreal
با عرض و تشکر سوال من این هست که : آیا این درسته که به اساتید بازنشسته نباید ایمیل زد چون کاری ازدستشون برنمیاد ؟ و سوال دوم:آیا این درسته که بهتر هست که به اساتید سن بالایی که عنوز بازنشسته نشدن ایمیل نزنیم چون حوصله جواب دادن و اسکایپ را ندارن؟ تشکر
2021-09-12 03:16:00 #Montreal
آیا اگر در کاور لتر وا ستادی پلن و sop و توضیه نامه اگر از ادبیات شکسپیر استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و در صورتی که که اوکی هست آیا امتیاز حساب میشه استفاده از ادبیات شکسپیر ؟تشکر
2021-09-07 08:43:00 #Montreal
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
من میخوام ادمیشن فال رو به زمستون انتقال بدم آیا لازمه دوباره برای caq اقدام کنم
2021-09-01 10:41:00 #Montreal