![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من ویزای توریستی داشتم و فقط در سال ۲۰۱۷ یکبار وارد کانادا شدم و کمتر از ۶ ماه اقامت داشتم و برگشتم ایران اعتبار ویزام اکتبر ۲۰۲۰ تموم شده الان میخوام با دعوتنامه ی داییم دوباره درخواست بدم با توجه به شرایط موجود اپیدمی آیا احتمال قبولی ویزای توریستی با توجه به داشتن ویزا و سفر در ۵ سال گذشته هست یا کلا ریجکت میکنن؟ و اگر از و آشنایان موردی سراغ دارید که اخیرا ویزای توریستی گرفتن لطفا بفرمایید
2021-10-02 20:09:00 Canada ویزا #ویزای توریستی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای توریستی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
کسی میدونه برای ویزای توریستی کانادا چقدر تمکن لازمه برای یک نفر
2021-08-30 19:23:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 14:19:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزا
من تا شش ماه دیگه اعتبار داره ویزای توریستیم ایا میتونم الان دوباره تقاضای ویزای توریستی بدم با همسر و پسرم تا حالا این هفتصد روز که تو سایت زده بگذره؟ ینی اشکال نداره وقتی شش ماه از ویزا مونده باز هم اقدام کنم برای ویزا؟ چون نوشته ۷۰۰ روز طول میکشه تا ۷۰۰روز دیکه ویزای قبلم هم تموم شده کسی میدونه راهنماییم کنه؟
2021-08-31 14:27:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
وقتتون به خیر.من اکسپت دانشگاهم امروز به دستم رسیده و باید آتوریزیشن لتر بنویسم ولی نمیدونم چطوری؟میتونین راهنمایی م کنین چون جوری باید بنویسم که بتونم همسر و فرزندم هم که ویزای توریستی دارن با خودم بیارم
2021-09-01 16:16:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
اگر پاسپورت زیر دو سال اعتبار داشته باشه و ویزای توریستی هم توش باشه وقتی وارد کانادا میشیم استادی پرمیت برای مستر چجوری میدن اگر اعتبار ویزا در کانادا در مدت تحصیل تموم بشه چکار باید کرد یا اینکه اینجا باید پاسم را عوض کنم ؟
2021-09-02 12:30:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
بنظرتون برای یک خانواده ۴ نفره که ویزای توریستی کانادا و ۲ بار سابقه سفر به کانادا دارن، منطقی ترین راه ماندن و اقامت گرفتن از کانادا چی هست؟ فعلن امتیازمون به اکسپرس اینتری نمیرسه ??♂️
2021-09-05 04:34:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
با توجه به اینک به زودی با ویزای توریستی میشه وارد کانادا شد، به نظرتون ممکنه اون محدودیت لند 4 هفته پیش از شروع کلاس ها برداشته بشه یا حداقل افزایش پیدا کنه؟
2021-09-05 05:10:00 #Canada [با ویزای توریستی] ویزا
من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00 #Canada