![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#فرانسه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من ارشد نرم افزار دارم و 8 سال سابقه کار دارم رزومم بد نیست چطور میتونم برا کانادا اقدام کنم؟ فرانسه نمیخوام بخونم
2021-09-09 16:16:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزا
پروازهایی که از ترکیه به سمت کانادا میره نسبت به پروزاهایی که ازایران میگیریم ، قابل توجه ارزونتره فقط اگر پرواز ترکیش از استانبول به کانادا توی کشوری مثل فرانسه یا انگلیس توقف کنه برای چندساعت باید برای اون کشور ویزا گرفت؟ توقفها در حد 5-7 ساعت اینا است و مطمئنا باید داخل فرودگاه باید بشیم.
2021-09-11 11:06:00 #Canada [فرانسه] ویزا
برای کلاسای فول تایم فرانسه که کبک ارائه میده نیازی به OWP هست یا با ویزای ویزیتوری هم میشه شرکت کرد و Compensation رو گرفت؟ برای همسرم میخوام بدونم، گشتم ولی پیدا نکردم جایی نگفته بود!
2021-09-22 12:07:00 #Canada [ویزای ویزیتوری] ویزا
من مدرک زبانی دانشگاه ازم نخواست برای پذیرش و من هم ندارم الان که ارایه بدم واس ویزا فقط یک ازمون فرانسه برگزار کرد خود دانشگاه که من در قسمت اسپینگ متوسط و در قسمت رایتینگ پیشرفته شدم توی ایمیلی که دانشگاه بهم داده و نتیجه ازمون رو گفته ذکر کرده که: این مدرک برای اهداف این دانشگاهه و مدرک بین المللی نیست بنطرتون با این اوصاف من جواب ازمون دانشگاه رو توی مدارکم قرار بدم (چون مدرک زبان دیکه ای ندارم ) یا اصلا لزومی نداره؟
2021-09-26 06:52:00 #Canada [مدرک زبان] ویزا
وقتی برا دانشگاه فرانسوی زبان پذیرش گرفتیم، مهمه برا افسر که سطح زبان فرانسه مون بالا باشه،؟ پوان مثبته؟
2021-10-07 12:13:00 #Canada [دانشگاه فرانسوی زبان] ویزا
كسي اخيرا ويزاي توريستي از اقوام درجه ١ داشته؟ چقدر طول مي كشه تا جواب بياد تو سايت زده ٧٠٠ روز
2021-08-29 14:03:00 #Canada
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Canada