Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 42 times 0 Answers
0
، توی نامه پذیرش من نوشته Valid: winter 2022 to fall 2022 برای سابمیت کردن من جایی باید توضیح بدم که برای چه ترمی دارم اقدام میکنم یا لازم نیست ؟! من تا آخر مهر برای winter سابمیت کنم دیر هست؟!
2021-10-02 01:57:00
Saskatoon
دانشگاه
#دارم اقدام میکنم
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#دارم اقدام میکنم
کسی اطلاعی درباره ارسال مدارک تحصیلی به صورت مهر و موم از طرف آموزش و پرورش داره برای دانشگاه؟ برای لیسانس دارم اقدام میکنم الان دانشگاه مدارک رو پلمپ خواسته
2021-09-15 07:35:00
#Vancouver
[دارم اقدام میکنم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من ۲ سال پیش یکبار برای کانادا توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم الان دارم برای دانشجویی سابمیت میکنم دو تا سوال داتشم : یکی اینکه دو سال پیش حرفی از سربازی نزدم کلا و کارت پایان خدمت دارم الان برای دانشجویی باید بگم یا نگم ، باعث مغایرت نمیشه؟! و یکی هم اینکه دو سال پیش دانشجوی ارشد هوش مصنوعی بودم و توی نامه purpose of travel اینو گفته بودم،،، اما ادامش ندادم درسم رو و تمومش نکردم ارشد رو و ولش کردم الان برای مستر دارم اقدام میکنم ، لازم نیست در این مورد حرفی بزنم؟!
2021-10-07 09:39:00
#Montreal
[دارم اقدام میکنم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من گپ ۲ ساله دارم ۲۲سالمه برای رشته تربیت بدنی مقطع لیسانس دارم اقدام میکنم با معدل GPA 4و مدرک مربیگری و تعداد زیادی مدال قهرمانی مسابقات ورزشی دارم میخوام گپ تحصیلیمون با سابقه کار پر کنم سابقه کارم در یک باشگاه ورزشی بوده سایت و مهر نداره و باشگاه معمولی هست بیمه هم ندارم برگه سابقه کار بهم میدن ولی به صورت دستی مینویسن و نهایتا من ترجمه کنمش میخواستم بدونم ترجمه اش ایا معتبره ؟ ایا من میتونم آن رو برای گپ تحصیلی برای ویزا و پذیرش اعلام کنم و اینکه چند ماهه یک بار هم به من حقوق میدادن ثابت ن
2021-10-08 07:50:00
#Saskatoon
[دارم اقدام میکنم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای undergraduate دارم اقدام میکنم باید فرم ouac پر کنم؟
2021-10-19 02:51:00
#Toronto
[دارم اقدام میکنم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
دیگه دارم من ارشد دارم و برای ارشد مجدد دارم اقدام میکنم ایا نیازه که مدرک کاردانی رو هم اپلود کنم؟ یعنی همه مقاطع باشه یا کارشناسی و کارشناسی ارشد کافیه؟
2021-10-21 18:10:00
#Vancouver
[دارم اقدام میکنم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
داشتن مدرک ورزش حرفه ای تنیس ، توی مهاجرت تحصیلی آیا پوئن مثبت محسوب میشه ؟ یا فقط مدرک زبان و معدل دانشگاه مهمه
2021-08-30 09:42:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
، توی نامه پذیرش من نوشته Valid: winter 2022 to fall 2022 یعنی اعتبار این پذیرش تا ترم فال ۲۰۲۲ هست؟ خود فال هم شامل میشه؟
2021-10-01 04:49:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
پذیرشم کاندیشنال هست به گذروندن دو تا درس دوره لیسانس اما موقع انتخاب واحد اجازه نمیده اون درس رو بردارم باید ایمیل بزنم؟ چون توی نامه پذیرشم اومده که یکسال اول باید این دوتا درس رو بگذرونم
2021-09-21 15:56:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
42
Views
دارم من ریکوایر منتای دانشگاهو دیدم برای ایران نوشته بود تو مقطع ارشد بالا ۱۵ میخان حالا میخام بدونم اگر معدلمون ۱۴ باشه هیچ شانسی وجود نداره؟ کمکم کنید برا رشته ام بی ای میخام بدونم شانس اپلای دارم یانه
2021-08-31 04:28:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
47
Views
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal