Viewed 55 times 5 Answers
0
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده من مدرس زبان بودم و کلا ۹ ماه بیمه دارم ولی ۳ سال کار کردم چون حقوقم حق التدریسی و پایین بود اگر میخواستم بیمم کامل رد شه کل حقوقم میرفت الان برای ساسکا اقدام کردم و امتیاز خوبی هم دارم کارفرمام نامه ۳ سالم رو میزنه ولی حالا برای ارایه بیمم میشه همون ۹ ماه رو ارایه بدم و توضیح بدم بخاطر حقوق پایینم خودم ترجیح دادم بیمم رد نشه.؟؟
2021-10-01 11:32:00 Saskatoon مهاجرت #بیمه
5 Reply
توضیحتون برای افیسر قابل قبول نخواهد بود، ولی میتونید با بقیه مدارک سابقه کار رو اثبات کنید. که در این صورت دیگه به نظر افیسر بستگی داره که قبول کنه یانه!
2021-10-01 11:36:00
ممنون از شما. آخه من دوستم پارسال ۵ تا پروف ازش خواستن. بغیرا از قرارداد /نامه کارفرما/ فیش حقوقی/ و واریزی بانک/ چمدارک دیگه ای میشه ارائه داد؟ شما اطلاعی دارید؟ و اینکه پس همون ۹ ماه بیمم هم ارائه نشه بهتره؟
2021-10-01 11:39:00
پیام پین شده و مطالب گروه رو ابتدا مطالعه کنید لطفا. بعدا اگر سوالی بود در خدمتم. نه بهتر نیست. چیزی که دارید رو واسه چی ارائه نکنید اخه!
2021-10-01 11:40:00
درود، ببخشيد ، معلم زبان توي ليست ناك هاي ساسكاچوان بود؟
2021-10-01 13:33:00
سلام بله ناک۴۰۲۱
2021-10-02 02:20:00

Similar Question:
#بیمه

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت

راجب سابق کار من یک سال در شرکتی کار کردم که نه بیمه دارم نه بهم نامه میدند فقط توو گردش حسابم سابقه واریزم هستش حالا میتونم از یه شرکت دیگه بخوام نامه بهم بده ولی تاریخچه واریز حساب همون شرکت رو به عنوان مدرک واریز حقوق ارائه بدم
2021-08-29 13:53:00 #Saskatoon [کار] مهاجرت

وقت همه گی بخیر در مورد سابقه کار که باید ارائه بشه اطلاعات دقیق و بروز کسی هست که داشته باشه ۵سال سابقه بیمه و ۵سال با نامه از شرکت میتونم بگیرم ایا الان افیسر قبول میکنه اون پنج سال که براش بیمه ندارم رو فقط با نامه از شرکت؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه منتقل کنه
2021-08-30 09:42:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

همسر من استاد آیلتس هستن برای رزومه ،بیمه داره ولی اخیرا تدریس خصوصی داشتن،حتما باید یه ارگانی تایید کنه برای نامه کاری؟
2021-08-31 09:53:00 #Canada [استاد] مهاجرت

و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00 #Canada [کارشناسی و ارشد] مهاجرت

آیا کسی می دونه ارائه سوابق شغلی حتما باید همراه سابقه بیمه و فیش حقوقی باشه؟ یا نامه شرکت کارفرما کافیه؟
2021-09-01 04:39:00 #Canada [فیش حقوقی] مهاجرت

اگر من نامه اشتغال به کار فعلی، فیش حقوقی و جاب آفر رو ضمیمه درخواست ویزام کنم، احتمالش هست که افیسر از من سابقه بیمه بخواد؟ میخوام بدونم این جز اسک های افیسر میتونه باشه؟
2021-09-01 08:46:00 #Canada [اشتغال به کار] مهاجرت

برای نشون دادن سوابق کار داخل ایران چه مدارکی باید ارایه بدیم؟ صرفا نامه کارفرما (شامل عنوان و شرح شغل، ساعات کار مدت استخدام و حقوق دریافتی) کفایت میکنه یا سوابق بیمه ترجمه شده رو هم باید ارائه کنیم؟ ممنون از راهنماییتون
2021-09-01 14:20:00 #Canada [سوابق بیمه] مهاجرت

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Saskatoon

لطفا اگه کسی واقعا مسلطه و تجربشو داره منو راهنمایی کنه برای تمکن مالی ما دو نفریم و توی دراو ۲۰ اگوست دعوتنامه گرفتم برای دونفر طبق قانون باید ۱۶۵۰۰ دلار کانادا تمکن اراعه بدیم من مبلغ حدود ۱۲۰ ملیون تومن توی بورس دارم(کارگزاری مفید) میشه راهنمایی کنید من دقیقا باید چکار کنم و اینکه ایا این مبلغ کافی هست؟چون واقعا نمدونم ملاک محاسبه تبدیل ارز چیه؟ یکی از به من گفته نرخ ازاد و ملاک قرار بده و یسری ام میگن نرخی که بانک مرکزی اعلام مکنه ملاکه لطفا اگر کسی تجربشو داره راهنمایی کنه
2021-09-19 03:02:00 #Saskatoon

برای انتخاب رشته در کالج ، درباره این رشته ها اطلاعات میخواستم اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-01 09:58:00 #Saskatoon

اگه کسی بخواد از طریق برنامه اکسپرس انتری برای استان ساسکاچوان اقدام کنه و استان ساسکا اقوام داشته باشه که بیشتر از یکسال هست اونجا ساکن هستن باز هم امتیاز اقوام رو میگیره یا این امتیاز فقط واسه برنامه OID هست ؟؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
2021-09-05 14:43:00 #Saskatoon

بنده دیروز EIO رو سابمیت کردم مهندس مکانیک هستم ظاهرا بایستی یه نامه تاییدیه از APEGS دریافت و به استان برای اپلای ارائه کنم این سازمان هم ارزیابی WES رو به صورت COURSE BY COURSE میخواد تا جواب بده کسی در این مورد تجربه ای داره تا بنده رو راهنمایی کنه.
2021-09-01 04:19:00 #Saskatoon

هرکی لینک کلاس زبان فرانسه که دولت کبک میزاره رو خواست و پیداش نکرد، به من پیام بده من براش میفرستم تو گروه نمیتونم بزارم ربات پاک میکنه
2021-09-07 10:50:00 #Saskatoon