![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای دانش آموزی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
، من برای دخترم که ۱۴ سالشه میخوام ویزای دانش آموزی بگیرم الان شرایط خوب هست برای ویزا؟ چقدر حدودا طول میکشه این پروسه؟
2021-09-05 03:12:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
عرض من هم میخواستم برای ویزای دانش آموزی دخترم که چهارده سال داره اقدام کنم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
2021-09-11 10:45:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
ویزای دانش آموزی من یک بار ریجکت شد در نوت افیسر نوشته شده بود که هزینه دبیرستان در کانادا زیاد هست و دلیلی نداره که انقدر هزینه بشه با یک دهم این مبلغ هم ایران میتونن دبیرستان درس بخونن به نظرتون در استادی پلن جدید چطور این موضوع رو توجیح میتونم بکنم؟
2021-09-19 11:55:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
آیا برای اقدام به اخذ ویزای دانش آموزی باید حتما ساکن ایران باشیم؟ میشه در کشور دیگه باشیم ولی اعلام نکنیم؟ فقط کارنامه های ۲ سال قبل رو میخوان یا نامه ی اشتغال به تحصیل رو هم میخوان؟
2021-09-28 03:49:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
کسی کانال یا گروهی مختص ویزای دانش آموزی ندارن برای من لطفا بفرستن؟?
2021-10-08 03:35:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
من شنیدم برای ایرانی ها الان ریسک ویزای دانش آموزی بالا هست میخواستم بدونم ب نظرتون برای خانواده های افغان که در افغانستان زندگی میکنن هم همینطور هست یا ممکنه شرایط بهتری داشته باشن؟ من خودم کانادا هستم و میخواستم برای یکی از م اقدام کنم
2021-10-08 16:52:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00 #Canada
خدمت تمامی اعضای گروه. اگر کسی درمورد ویزای تلنت اطلاعاتی داره میشه لطف کنه به اشتراک بزاره سوال من اینه که برای ویزای تلنت باید چطور صلاحیت خودمون رو به تایید مراجع ذی صلاح برسونیم؟اون مراجع رو کجا پیداکنیم؟؟ ممنون میشه اگه کسی پاسخ بده و راهنمایی کنه?
2021-09-05 07:13:00 #Canada
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada
جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00 #Canada
و من دارم فرم برای ویزای مولتی را پر میکنم همه اعضای خانواده با هم درخواست میدهیم برای دخترم که ۱۵ ساله است فرم custodian درخواست شده آیا این برای همه افراد زیر ۱۸ است یا اینکه ما فرم را اشتباهی پر کردیم
2021-08-29 14:03:00 #Canada
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00 #Canada