![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
شبتون بخیر من مدارکم رو 7 آگوست سابمیت کردم و 17 اگوست بایومتریک رو انجام دادم ولی هنوز آپدیتی روی پرونده من انجام نشده و الان 1 ماه و 23 روز از اون تاریخ میگذره میتونید راهنمایی کنین که این روند طبیعی هست یا من باید ایمیل بزنم یا اینکه وبفرم لازم هست که بفرستم مدارکم رو کامل ارسال کردم براشون ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید یا تجربه مشابهی دارید برای من ریپلای کنین?????
2021-09-30 14:36:00 Canada ویزا #ایمیل![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ایمیل
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی هست که ویزای post graduate work permit یا open work-permit از هر نوعی رو به شکلی paper based اقدام کرده باشه برای تمدیدیش؟ از وقتی از طریق پست رسیده دستشون چقدر طول کشید تا ایمیل بگیرید که مدارک رسیده دستشون و بتونید link کنید به اکانت انلاینتون ؟ و چقدر طول کشید که خود work permit رو بگیرید؟ خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
2021-08-29 13:06:00 #Canada [اکانت] ویزا
تو فرم بایومتریک من جنسیت اشتباه زده شده F این مشکل رو به کجا اطلاع بدم و چطور حلش کنم؟؟ توی خود بایومتریک همون جا ، مطرح کنم ، یا به جایی باید ایمیل بزنم؟
2021-08-30 02:44:00 #Canada [ایمیل] ویزا
اگر ریکانسیدر رو دو بار با دو ایمیل متفاوت بزنیم اشکالی داره؟
2021-08-31 04:24:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
دارم ممنون میشم هر کس تجربه مشابه داره راهنماییم کنه، من به دپارتمان mba دانشگاه mit پیام دادم، دیروز برام ایمیل زدن و خواستن هدفم رو بگم و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چطور میتونم تغییری ایجاد کنم و کلا هدفم چی هست، ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-01 01:50:00 #Canada [فارغ التحصیلی] ویزا
به همه : چون کانادا توی ایران سفارت نداره، سازمان ما نامه اشتغال به کار خطاب به سفارت کانادا صادر نمیکنه، کسی همچین مشکلی داشته؟ من به سفارت کانادا توی ترکیه هم ایمیل زدم اما هنوز جواب ندادن به جاش میشه خطاب به سفارت حافظ منافع کانادا توی ایران باشه؟ اگه اشتباه نکنم الان سوییس هست، البته مطمئن نیستم پیشاپیش ممنون از کمکتون
2021-09-01 15:49:00 #Canada [اشتغال به کار] ویزا
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00 #Canada [سفارت] ویزا
بایومتریکس که انجام میشه فقط تو پروفایل میزنه کامپلیتد؟ ایمیل دیگه نمیاد؟
2021-09-02 10:13:00 #Canada [ایمیل] ویزا
من دارم حدود ۴۰ روزه سابمیت کردم برای ارشد برای دانسگاه کنکوردیا ولی هنوز هیچ ایمیل پذیرش نیامده آیا طبیعی هس این مدت زمان؟
2021-09-02 13:31:00 #Canada [پذیرش] ویزا
درخواست اتوروزیشن لتر رو باید به کجا بفرستیم؟ کسی ادرس ایمیلش رو داره ؟
2021-09-02 18:29:00 #Canada [ایمیل] ویزا
، چند روز بعد بایو یه همچین ایمیلی برام اومده کسی میدونه مفهوم این ایمیل چی میتونه باشه...ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه The envelope for the decision on the results of your visa that has been processed has been received at the Canadian Visa Application Center at Operation Center, on the date We will then send this to the Canadian Visa Application Center Operation Center.
2021-09-03 14:21:00 #Canada [ایمیل] ویزا
شبتون بخیر من میخوام نوبت انگشت نگاری بگیرم اکانتم رو اکتیو کردم اما نمیتونم وارد بشم ارور میده که بزن روی لینک و وقتی میزنم میره توی این صفحه که از کجا دارم اپلای میکنم و به کجا میخوام برم من ایران رو میزنم اما توی قسمتی که به کجا میخوام برم گزینه کانادا رو نداره!! میشه راهنماییم کنید؟
2021-08-30 14:33:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada
بابت ریزنمرات و دانشنامه ای که برای سفارت باید آپلود کنیم زمان ترجمه مطرحه؟ چون من مدارکم رو دو سال پیش ترجمه کردم نیازه که دوباره برای سفارت ترجمه جدید بگیرم؟
2021-08-31 08:45:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada