![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من فوق لیسانس دارم اما رشته های که انتخاب کردم مدرکش post baccalauréat و graduate diploma هست البته شرط دانشگاه این هست که مدرک مهندسی برای ورود به این رشته ها داشته باشم حال فدرال بخاطر اینکه من مدرک فوق لیسانس دارم به این مدارک ویزای تحصیلی میده؟
2021-09-30 11:54:00 Canada ویزا #ویزای تحصیلی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
کسی با ویزای تحصیلی اروپا اقدام کرده برای مستر مجدد؟ ممنون میشم پیام بدید
2021-08-29 11:32:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا
توی چک لیست مدارک ویزای تحصیلی، عکس دیجیتال خواسته، این با عکس بیومتریک فرق داره؟! جزو مدارک ضروری هم هست.
2021-08-29 12:38:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر بعد از دریافت ویزا بخواییم دیفر کنیم آیا امکان تمدید ویزای تحصیلی با توجه به دیفر خواهد بود؟یا نه داستان دار میشه وقتی همراه هم داری و بخوای ویزای همراهتم تمدید کنی با توجه به دیفرت؟
2021-08-30 08:39:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
منو نامزدم دو تا ویزای تحصیلی جدا برای کانادا داریم و میخوایم قبل رفتن عقد کنیم ایا برای پاسپورت و ویزا مشکلی ایجاد میشه باید اطلاع داد ازدواج رو قبل از رفتن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-08-30 10:37:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
الان چه مدت طول میکشه جواب ویزای تحصیلی بیاد من شنیدم سفارت سریعتر کرده کارو درسته؟
2021-08-30 14:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 14:19:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزا
آقا ۴۰ سال و آقا۴۵ سال متاهل چقدر شانس ویزا برای ویزای تحصیلی دارن؟۴۰ ساله لیسانس عمران فارق تحصیل ۹۷ و ۴۵ ساله از زمانی که مهندسی مکانیکشو گرفته در ایران خودرو مشغول به کار بوده
2021-08-31 23:47:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
اگه شخصی خدای نکذده ویزای تحصیلیش ریجکت بشه کارش برای دفعه بعد که بخواد مجددا واسه ویزا تحصیلی اقدام کنه سخت میشه؟
2021-09-01 02:50:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
من دارم من فوق لیسانس علوم تغذیه با معدل ۱۸ دارم با شش مقاله isiایمپکت یک تا پنج دو تا اوریجینال نویسنده اول و ۴تا متا همکار دوتا متا هم در داوری دارم برای ایلتس اماده میشم بنظرتون میتونم بدون نمره ایلتس مکاتباتمبا اساتید رو شروع کنم؟ یا بدون نمره زبان اساتید توجهی نمیکنند لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-04 17:00:00 #Canada
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada
، من الان کلوزد وورک پرمیت دارم اما به زودی تموم میشه و میخوام بعدش از طریق همسرم اوپن وورک پرمیت بگیرم تا بتونم تو کانادا بمونم به نظرتون میشه وقتی همسرم برای وورک پرمیت اقدام میکنه برا من هم اوپن وورک پرمیت اپلای کنه؟ (در حالی که من هنوز کلوزد ورک پرمیتم اعتبار داره)
2021-09-08 15:55:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada