Viewed 54 times 0 Answers
0
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایطم خیلی بهتر از Requirement های مورد نیاز اون رشته و دانشگاه
2021-09-29 18:18:00 Canada ویزا #مقطع کارشناسی ارشد
Similar Question:
#مقطع کارشناسی ارشد

همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا

مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا

با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00 #Canada

خدمت همگی ، یه سئوال داشتم از حضورتون؛ من توی شرکت معماری و طراحی داخلی مشغولم ولی بیمه ام رو از یه شرکت عمرانی دیگه رد میکردن؛ الان برای نامه اشتغال به کار سفارت از کدوم یکی از شرکت ها باید نامه بگذارم داخل پروندم؟
2021-09-04 14:45:00 #Canada

وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada

برای مکاتبه با اساتید حالا مثلا برای فاند ایا میشه به اساتید غیر رشته خودمون پیام بدیم و ایا حتی میشه مثلا ما در دانشگاه x پذیرش بگیریم ولی استادی که باهاش مکاتبه کردیم از دانشگاه y باشه و اصلا ممکنه؟؟
2021-09-05 14:38:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada