![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
از ایمیل yahoo استفاده کنید بهتر و زودتر جواب میده
2021-09-29 15:48:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#وقت انگشت نگاری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
لطفا جواب بدین خیلی نگرانم من فردا وقت انگشت نگاری دارم الان از VFS یه ایمیل اومده برای کانفرم کردن ولی هرچی میزنم بازنمیشه ارور میده به مشکل نمیخورم؟
2021-09-12 09:24:00 #Canada [وقت انگشت نگاری] ویزا
برا گرفتن وقت انگشت نگاری در وبسایت چقدر بعدش submission letter رو دریافت کردید؟
2021-09-14 10:50:00 #Canada [وقت انگشت نگاری] ویزا
کسی خبر داره این روز ها وقت انگشت نگاری تو استانبول برای چند روز دیگه داده میشه؟ منظورم اینه چند روزست؟
2021-10-03 10:35:00 #Canada [وقت انگشت نگاری] ویزا
شما هم كه تو پروفايلتون ميريد نوشته: we are processing your background check يا فقط براي بعضي ها اينجوريه؟
2021-09-05 01:18:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada