Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
اگه فاند داشته باشید ، مبلغ فاند اول وارد پورتال دانشجویی تون میشه و از اونجا دانشگاه برداشت میکنه. مابقی هم یه چک میده که ببرید بانک بریزید به حساب بانکی شخصی تون اینی که گفتم کلی هست حالا شاید این دانشگاه روند دیگه ای داشته باشه
2021-09-29 04:53:00

Similar Question:
#حساب بانکی

این CEPSUM که تو شهریه نوشته این چیه؟ و اینکه این مدیکال اینشورنس آیا تو کل کانادا ساپورت میکنه ما رو؟ و حالا من یه چیزی شنیدم میتونیم این بیمه ای که دانشگاه برای ما میده رو با یه بیمه ای که فقط ما رو تو کبک ساپورت میکنه عوض کنیم و یکمی از پول رو برگردونن؟ آیا هم چین چیزی شنیدین یا تجربه کردین ؟
2021-08-30 19:28:00 #Montreal

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه مونترال یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:41:00 #Montreal

روز خانم مریم میشه خواهش کنم در مورد دسترسی به بیمه دانشگاه بنده رو راهنمایی کنین؟ بنده دپارتمان هنر هستم! و هیچ اطلاعاتی از مدارک بیمه ندارم! من هزینه کل دوره ی تحصیل و هزینه بیمه رو قبل از ورود به دانشگاه پرداخت کرده ام
2021-09-19 14:44:00 #Montreal

من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و چون قصد تغییر dli به دانشگاه مونترال بعد از لند دارم باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-09-02 05:46:00 #Montreal