Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#پیدا کردن کار

ی دارم من شنیدم بعد از اتمام دوره کالج، دانش جو فرصت یک ساله دارد برای پیدا کردن کار اگر به محص تمام شدن کالج و قبل از پیدا کردن هیچ شغلی دانشجوی فارس التحصیل شده بخواهد یک ماه سفر به ایران داشته باشد بعدا در ورود مجدد به کانادا براش مشکلی پیش نمیاد ؟ کسی تجربه داشته ؟ ممنونم
2021-09-30 16:55:00 #Canada [پیدا کردن کار] ویزا

با بر ارجمند در فرم 1295 مربوط به همراه applicant اصلی ( خودم ) یعنی همسرم که با من خواهد آمد، پس از انتخاب Open work permit، خواسته شده تا آدرس محل کار مورد نظر وارد شود خب ایالت و شهر که مشخص اند در قسمت آدرس که ستاره دار هست چه باید نوشت با توجه به اینکه ایشان همراه من هستند و طبیعتا پس از آمدن به آنجا و پیدا کردن کار امکان ارایه آدرس محل کار وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید
2021-10-06 15:55:00 #Canada [پیدا کردن کار] ویزا

من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00 #Canada

ی دارم من شنیدم بعد از اتمام دوره کالج، دانش جو فرصت یک ساله دارد برای پیدا کردن کار اگر به محص تمام شدن کالج و قبل از پیدا کردن هیچ شغلی دانشجوی فارس التحصیل شده بخواهد یک ماه سفر به ایران داشته باشد بعدا در ورود مجدد به کانادا براش مشکلی پیش نمیاد ؟ کسی تجربه داشته ؟ ممنونم
2021-09-30 16:55:00 #Canada

بنظرتون پر کردن ۳/۵ سال گپ تحصیلی بعد از فوق لیسانس، با خوندن زبان و کار کردن روی یک مقاله isi منطقیه؟ در صورتیکه پیدا نکردن کار رو هم به شرایط کرونا ربط بدیم؟
2021-09-03 04:08:00 #Canada

اینکه کالجمون کار بعد از تحصیلو اراِیه نمیده میشه به عنوان تای برگشت به ایران ازش استفاده کرد؟
2021-09-12 15:10:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada