![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
0
اونایی که همراه همسر و فرزند زیر ۶ سال دارند ما ویزای هر سه تامون اومد پاسپورتارو فرستادیم سفارت بعد یه هفته کورسپاند دوم اومد برای من و همسرم که ویزاری تحصیلی و ویزای کار داشتیم برای پسرم که ۴ سالشه ویزیتوری بود کارسپاند نیومد باید برای اون هم کورسپاند میومد؟الان ویزای من وهمسرم رسیده برای پسرم هنوز تو سفارته ؟خواهش می کنم اگه کسی تجربه ای داره لطفا جواب منو بده
2021-09-28 03:51:00 Canada ویزا #همسر و فرزند
3 Reply
ما هم همینجوری شدیم برای پسرم کارسپاند نیامد ولی پروفایلش اپروود شده. دیشب پیام نیلگام برای خودم و همسرم اومد که پاس ها دریافت شده و میرسه. برای پسر شما پروفالیش اپروود شده؟
2021-09-28 04:45:00
ممنون ازت .نه هنوز سابیمتد مونده مال ما اپرو شده.خیلس نگرانم چرا اینطوری شده .
2021-09-28 05:07:00
سلام فقط برا شما و همسرتون كارسپاند دوم مياد
2021-09-28 05:20:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#همسر و فرزند
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
تو سایت اداره مهاجرت نوشته برای ایرانیا فقط فرم خانواده که مربوط به مادر و پدر و همسر و فرزند هست لازمه پر شه و فرم خواهر و برادر نیاز نیست درست متوجه شدم؟
2021-08-30 13:56:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا
وقتتون به خیر.من اکسپت دانشگاهم امروز به دستم رسیده و باید آتوریزیشن لتر بنویسم ولی نمیدونم چطوری؟میتونین راهنمایی م کنین چون جوری باید بنویسم که بتونم همسر و فرزندم هم که ویزای توریستی دارن با خودم بیارم
2021-09-01 16:16:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
از افراد با تجربه میخوام که راهنماییم کنن من ۳۰ سالمه معدل لیسانس و ارشدم خیلی خوبه مهندس شیمی آیلتس ۷.۵ از کانادا برای مسترمجدد بدون شهریه پذیرش دارم از آلمان هم میخوام برای مستر مجدد پذیرش بگیرم با نظر شما کدوم کشور برای من مناسبه؟ (باهمسر و فرزند)
2021-09-02 02:47:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا
اگر با همسر و فرزند سفر کنم UHIP برای هر سه نفر باید داخل تمکن حساب کنم؟ چقدر سخته این جدول تمکن?
2021-09-21 14:41:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
من ميخوام هزينه هام رو برآورد كنم به غير از نامه دانشگاه و سايت دانشگاه كدوم سايت ميتونم منبع قرار بدم براي برآورد هزينه هاي همسر و فرزندم؟
2021-09-28 01:31:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
در استادی پلن قبلی که ریفیوز شدم ، همسر و فرزندم تای بودن ولی این بار برای سابمیت جدید میخوام داستان تغییر بدم ، ایا استادی پلن قبلی در سابمیت جدید تاثیر داره ؟
2021-10-02 15:56:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
با عرض خدمت آیا در Client info مدارک فارسی هم باید اسکن و گذاشته شوند مانند سند املاک یا شناسنامه و ؟ ضمنا مدارک مرتبط با همراهان یعنی همسر و فرزند نیز باید در Client info گذاشته شوند؟
2021-10-08 10:55:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
ی داشتم همسر و فرزندم به مدت 2 ماه هست که رفتند کانادا همسرم از طریق ویزای تحصیلی رفتند یک ماه هم هست که کلاسهاشون شروع شده الان اقدام کردم برای ویزای کار خودم امکانش هست که برای من ویزا صادر نشه ؟؟
2021-10-08 16:18:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
آیا این درسته که یی که درخواست PR از خارج خاک کانادا می دن شانس کمتری دارند نسبت به اونایی که لند کردند یا رزیدنت هستند (استادی پرمیت دارند) ؟ مرسی.
2021-09-09 09:16:00 #Canada
پاس ریکوست اوپن ورک پرمیت همراه من اومده ولی مال خودم هنوز نه.. دیشب ساعت 10 و نیم کارسپاند لترهامون اومد.. امکان نداره که همراه مثبت باشه نفر اصلی منفی، امکان داره؟ چقدر بعد کارسپاند جواب باید بیاد؟ کسی بوده با این مشکل؟
2021-09-04 04:20:00 #Canada
، به نظرتون برای تمکن مالی ویزای تحصیلی سلف فاند به همراه همسرم، حساب بلند مدت که حدود ۸ ماه از افتتاحش گذشته و به نام من و همسرمه مبلغ ۵۰۰ تومن کافیه ؟ مثلا ۱۰۰_۱۵۰ هم هفته آخر به کوتاه مدت مشترک اضافه کنیم ، با پرتفوی بورس حدود ۳۰ تومن خودم و ۱۲۰ تومن همسرم ، ممکنه لطف کنید نظرتون رو راجع به این تمکن بگید ؟ سند هم به نام داریم هم رسید دیپازیت دانشگاه.
2021-09-01 17:00:00 #Canada