Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#استادی پرمیت
#سابمیت
#استادی پرمیت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Canada [گواهی عدم سوپیشینه] مهاجرت

برای بایو چطور میشه نوبت گرفت قبل از سابمیت میشه نوبت ها رو چک کرد؟
2021-08-31 07:11:00 #Canada [سابمیت] مهاجرت

اگر در مدت زمان 60 روز نتونم مدارک اکسپرس رو سابمیت کنم، چه اتفاقی می افته؟
2021-08-31 12:29:00 #Canada [اکسپرس] مهاجرت

کسی فرم ۵۷۱۰ رو برای تمدید اپن ورک پرمیت پر کرده تا الان؟ سوال سوم I am applying for: 1-Apply for a work permit with the same employer 2- Apply for a work permit for the first time بین این دو تا اولیو من انتخاب کردم اما چرا برای اپن ورک پرمیت نوشته که با همان employer ؟؟ ایا من دارم فرم اشتباهی رو پر میکنم؟؟ من استادی پرمیتمو تمدید کردم الان توی اپلیکیشن جدا برا همسرم دارن اقدام میکنم.
2021-10-26 16:24:00 #Montreal

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Montreal

و خانم دکتر بسیار بسیار سرکار خانم میرزاجانی، مدارک دخترم رو برای دانشگاه شهر مانکتون ارسال کردن میخواستم بدونم برای ارسال مدارک به دانشگاه نیازی برای گرفتن سوء پیشینه هست یا خیر و اصولا چه موقعی باید سوءپیشینه رو گرفت و همراه مدارک ارسال کرد؟ ممنون از پاسخ های بموقع و بسیار دقیق حضرتعالی.
2021-10-03 01:20:00 #Montreal

بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Montreal

برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Montreal