![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سایت دانشگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه
وقتی ددلاین زده Jan 31 ، حالا اگه ما مثلا 3 ماه مونده به ددلاین سابمیت کنیم توی سایت با مدارک کامل با وقتی که مثلا 20 روز مونده به ددلاین تفاوتی میکنه یا نه ؟؟ منظورم اینه هرچی زودتر ثبت نام کنیم توی سایت دانشگاه زودتر بررسی میکنن و جواب میدن یا نه ؟؟
2021-08-30 04:59:00 #Ottawa [توی سایت] دانشگاه
برای ثبت نام ترم اول در سایت دانشگاه همون Myconcordia در کدام قسمت باید برای وینتر ۲۰۲۲ وارد شده و انتخاب واحد کرد کلی ایتم هست لطفا من را راهنمایی کنند
2021-09-01 01:38:00 #Montreal [سایت دانشگاه] دانشگاه
من در سایت دانشگاه جستجو کردم چون علاقم به رسته جوشکاری هست فقط تونستم آقای کوین باقری دیدم تحقیقاتش مربوط به این رشته هست حالا سوال آیا استاد دیگری رو میشناسید مربوط و به این رشته و اگر کسی آقای کوین باقری میشناسه یکم اطلاعات دربارش بهم بگه ممنون میشم
2021-09-03 07:38:00 #Ottawa [سایت دانشگاه] دانشگاه
من در سایت دانشگاه جستجو کردم چون علاقم به رسته جوشکاری هست فقط تونستم آقای کوین باقری دیدم تحقیقاتش مربوط به این رشته هست حالا سوال آیا استاد دیگری رو میشناسید مربوط و به این رشته و اگر کسی آقای کوین باقری میشناسه یکم اطلاعات دربارش بهم بگه ممنون میشم
2021-09-05 16:04:00 #Ottawa [سایت دانشگاه] دانشگاه
توی سایت دانشگاه میخوام اپلیکیشن آنلاین رو کامل کنم ولی برای زمان شروع تحصیل هنوز fall 2022 باز نیست و آخرین زمان winter 2022 هست کسی میدونه کی اپلیکیشن برای پاییز باز میشه؟
2021-09-07 01:41:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
اخرین مدرک که توی سایت دانشگاها میزنن باید اپلود شه اگر ارشد مجدد بخوایم اقدام کنیم باید مدرک ارشدمون باشه یا کارشناسی؟ ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنین ???
2021-09-07 07:29:00 #Saskatoon [توی سایت] دانشگاه
اخرین مدرک که توی سایت دانشگاها میزنن باید اپلود شه اگر ارشد مجدد بخوایم اقدام کنیم باید مدرک ارشدمون باشه یا کارشناسی؟ ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنین ???
2021-09-07 07:29:00 #Saskatoon [توی سایت] دانشگاه
2021-09-07 07:31:00 #Montreal [توی سایت] دانشگاه
توی سایت دانشگاه برای اپلای اون قسمتی که دانشگاههای قبلی که تحصیل کردیم رو میخواهم بصورت دستی وارد کنم بعد از ثبت تمام فیلد ها سیو میزنم انجام نمیده و دانشگاه رو اضافه نمیکنه کسی تجربه این مشکل رو داره؟
2021-09-07 15:33:00 #Saskatoon [توی سایت] دانشگاه
داخل سایت گفته شده ازمون دولینگو رو قبول رو قبول داره دانشگاه این درسته؟
2021-09-04 07:42:00 #Toronto
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Toronto
، گروه دیگری برای دانشگاه تورنتو وجود داره که مربوط به کسایی باشه که الان اونجا هستن؟ منظورم این هست که مربوط به دانشجویان دانشگاه تورنتو باشه نه کسایی که میخوان برای این دانشگاه اقدام کنن؟!
2021-08-31 10:23:00 #Toronto
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00 #Toronto
من اپلای کردم و دانشگاه بهم ایمیل زده که اگر Decision code شما blank باشه یعنی مدارکت کامل نیست من توی پروفایلم اصلا Decision code نمیبینم کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار باید بکنم؟ ممنون
2021-09-12 10:30:00 #Toronto