![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر، بله میشه برای بررسی شرایط کلی تون می تونید فرم ارزیابی مهاجرت که رایگان هست رو در سایت پر کنید تا مشاورین ما با شما تماس بگیرند...
2021-09-27 16:25:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه آزاد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت
با مدرک موقت و ریزنمرات غیرقابل ترجمه دانشگاه آزاد میشه پذیرش اولیه گرفت؟
2021-09-11 23:25:00 #Canada [دانشگاه آزاد] مهاجرت
همگی ادمین های محترم گروه : امروز برای ارسال مدارک تحصیلی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد پرسیدم ، گفتن از اول امسال دیگه مدارک رو ایمیل میکنن برای wes و دیگه پاکت و مهر و مومی نیست چون تو توضیحات گروه نوشته شده بود باید پاکت مهر وموم دار باشه ، خواستم ببینم تکلیف چیه ؟ چه کنیم ؟ ممنون از راهنمایی های عالیتون قربون شما
2021-09-12 06:45:00 #Saskatoon [برای ارسال مدارک] مهاجرت
و امکان داره من رو راهنمایی کنید که با توجه به شرایطم برای چه دانشگاه هایی در کانادا یا آمریکا امکان گرفتن پذیرش و امکان گرفتن فاند رو دارم؟ برای ۲۰۲۲ دارم اقدام می کنم برای ارشد رشته های بیزینس و MBA 32 سال سن دارم حدود 9 سال سابقه کار دارم معدل فوق 17.80، رشته حسابداری از دانشگاه آزاد معدل کارشناسی 15.30، رشته حسابداری دانشگاه اصفهان نمره آیلتس اورال 7 مقاله ندارم نمره جی آر ای ۳۱۵ توصیه نامه هم می تونم بگیرم دو تا اکادمیک و یک کاری دنبال دانشگاه با چه رنکینگی باشم چه برای پذیرش (با هزینه خود
2021-09-23 06:06:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
.من ۲۱ سالمه لیسانسم تموم نشده و برای فوق میخوام از الان برای خارج از کشور اقدام کنم تاالان ک ترم ۵ هستم معدل دانشگاهیم ۱۶ هست و دانشگاه آزاد رشته ی کامپیوتر درس میخونم در حاله قوی کردن زبانم هستم.یک شاخه ایی از برنامه نویسی کامپیوتر رو به صورت حرفه ایی بلدم ک باهاش کار کنم اما مدرک ندارم به نظرتون من شانسی دارم که اپلای بزنم و اپلایم تایید بشه؟ کِی باید این کارو کنم؟
2021-10-06 01:33:00 #Canada [دانشگاه آزاد] مهاجرت
و دیگه مدارک ام به چه صورت ارسال کنم برای ارزیابی خود دانشگاه ارسال می کنه ؟ دانشگاه آزاد ، جامع علمی کاربردی، پیام نور ریز نمرات خودشون می فرستن یا اینکه ترجمه کردم دوباره باید بدم دانشگاه ارسال کنه
2021-10-07 10:52:00 #Saskatoon [به چه صورت] مهاجرت
می خوام بدونم برای نامینیشن ایالتی یا اکسپرس اینتری، مدرک دانشگاه های علمی کاربردی در رشته ی حسابداری اسست میشه یا باید به دانشگاه آزاد رتبه یک انتقال بدم؟
2021-04-19 21:06:11 #Montreal [دانشگاه آزاد] مهاجرت
می خوام بدونم برای نامینیشن ایالتی یا اکسپرس اینتری، مدرک دانشگاه های علمی کاربردی در رشته ی حسابداری اسست میشه یا باید به دانشگاه آزاد رتبه یک انتقال بدم؟
2020-12-05 09:46:46 #Montreal [نامینیشن ایالتی][دانشگاه علمی کاربردی][حسابداری ][ دانشگاه آزاد][ اکسپرس اینتری] مهاجرت
روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Canada
چطور میشه با مدرک کارشناسی آموزش ابتدایی برای مهاجرت اقدام کرد؟ سنم پایینه و سابقه ی بیمه هم دارم اگر میشه راهنمایی کنید ممنون
2020-12-13 06:28:38 #Canada مهاجرت[مهاجرت]
من میخام برای مدرک کارشناسیم برای ترجمه تاییدیه بفرستم، حالا تو سامانه سجاد وضعیت نظام وظیفه رو چی بزنم؟ ( وثیقه ۴۰ میلیونی گذاشتم برای خروج از کشور)
2021-08-31 13:46:00 #Canada
برای نشون دادن سوابق کار داخل ایران چه مدارکی باید ارایه بدیم؟ صرفا نامه کارفرما (شامل عنوان و شرح شغل، ساعات کار مدت استخدام و حقوق دریافتی) کفایت میکنه یا سوابق بیمه ترجمه شده رو هم باید ارائه کنیم؟ ممنون از راهنماییتون
2021-09-01 14:20:00 #Canada
اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:27:00 #Canada