Viewed 59 times 0 Answers
0
من ۳۷ سالمه سال ۹۱ ارشد مهندسی مالی فارغ التحصیل شدم و از اون به بعد هم سابقه کار مرتبط دارم میخوام برای ارشد مجدد تو کانادا اقدام کنم میخوان بدونم چقدر شانس گرفتن پذیرش و ویزا دارم کسی با این شرایط من بوده بتونه ویزا بگیره؟ راهنماییم کنید ممنون میشم.
2021-09-27 11:36:00 Canada ویزا #پذیرش و ویزا
Similar Question:
#پذیرش و ویزا

من اینجا دکتری مدیریت خودندم حالا میخوام برای مستر مجدد اقدام کنم نمیدونم بهتره مدارکم رو برای پذیرش و ویزا اعلام کنم یا نه(منظورم مدارک ارشد و دکتری هست) کسی هست تجربه داشته باشه و اعلام نکرده باشه و تونسته باشه ویزا بگیره؟ کلا این قضیهرچقدر ریسک داره؟ اگر اعلام نکنم چقدر احتمال داره سرچ کنن و پیدا کنن؟
2021-09-29 14:10:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

اینجا کسی گروهی برای پذیرش و ویزا گرفتن از کشورهای اروپایی رو داره برام بی زحمت بفرسته لینکش رو؟
2021-10-03 11:19:00 #Canada [پذیرش و ویزا] ویزا

من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada

، کسی راجع به ریفاند دپازیت از دانشگاه یو سی دبلیو اطلاعاتی داره؟ و با این رزومه شانسی برای ریکانسیدر یا ریسابمیت داریم؟ یا کلا بیخیالش شیم؟ سن 37 ارشد نرم افزار معدل 16 (دانشگاه آزاد کیش) لیسانس نرم افزار معدل 13.61(دانشگاه آزاد لاهیجان) زبان: پی تی ای اورال 71( ایچ اسکیل 69) دو تا مقاله چاپ شده غیر آی اس آی از آی جی کت تمکن 42 هزار دلار (من و مادرم هرکدوم حدود بیست هزار دلار) یه خونه به نام خودم، یه خونه و دو تا ماشین به نام مادرم (به عنوان دارایی) سابقه کار: از سال 82 تاکنون تو شرکت کامپیوتر
2021-10-08 11:44:00 #Canada

من پذیرش برای کارشناسی گرفتم برای دانشگاه SFU میخوام برای ویزام اقدام کنم الان اما همه میگن ریجکت میشی چون ۲۲ سالمه میشه اگر کسی از بیشتر اطلاع داره کمکم کنه
2021-08-29 16:45:00 #Canada

خدمت ادمین های محترم گروه ممنون میشم راهنماییم کنید من از سال 91 تو شرکت گاز کار میکنم ولی قراردادم بصورت غیرمستقیم هست یعنی هرسال اداره گاز مناقصه برگزار میکنه و هرشرکتی که برنده بشه با ما قرارداد میبنده و درطول 9 سال با 3 شرکت قرارداد بستم _میخواستم بدونم آیا این موضوع میتونه تاثیر منفی در نظر آفیسر داشته باشه؟ چون فکر میکنه چه علتی داشته که این شخص هر چند سال یکبار با شرکت جدید قرارداد بسته و آیا نیاز هست از شرکت گاز بعنوان کارفرمای اصلی اشاره کنم(باوجود اینکه هیچ قرارداد و مدرکی از اداره گا
2021-09-18 22:49:00 #Canada