Questions
 Questions

Viewed 63 times 0 Answers

0						

کسی اطلاع داره که مدرک داروسازی ایران در سیستم اکسپرس کانادا ،معادل چی هست ؟ لیسانس یا فوق لیسانس ؟
2020-12-05 08:10:38 Montreal مهاجرت # # مدرک داروسازی ایران #داروسازی #ایران #کانادا #اکسپرس کانادا #لیسانس # فوق لیسانس 
	Similar Question:
			# 
# مدرک داروسازی ایران

#داروسازی

#داروسازی  

#ایران

#ایران  
#کانادا

#اکسپرس کانادا

#اکسپرس کانادا 

#لیسانس

#لیسانس  
# فوق لیسانس

# مدرک داروسازی ایران

کسی اطلاع داره که مدرک داروسازی ایران در سیستم اکسپرس کانادا ،معادل چی هست ؟ لیسانس یا فوق لیسانس ؟
2020-12-05 08:10:39 #Montreal [داروسازی ][مدرک داروسازی ایران][اکسپرس ][کانادا ][لیسانس ][فوق لیسانس ] مهاجرت

برای ورود به رشته های پزشکی دندان پزشکی و داروسازی اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم میدونم پیش نیاز احتمالا اقامت دائم هست که اقامت دائم صادر میشه و مشکلی از این جهت نیست پیشاپیش سپاس
2021-09-19 06:50:00 #Saskatoon [اقامت دائم] مهاجرت
#کانادا

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

2020-12-05 08:10:39 #Montreal [داروسازی ][مدرک داروسازی ایران][اکسپرس ][کانادا ][لیسانس ][فوق لیسانس ] مهاجرت
# فوق لیسانس

من لیسانس حسابداری دارم.آیا میتونم برای دوره های کوتاه مدت کاربردی اقدام کنم ( بجای اینکه فوق لیسانس بخونم) و آیا بعدش میتونم بمونم برای کار و پی آر بگیرم.????
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت