Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
وقت شما بخیر ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در جهت سوالم داره در اختیارم بذاره میخواستم بدونم کسی هست که برای پذیرش گرفتن مستر یا پذیرش کاری ،به مدارک پیش دانشگاهی و دیپلمش نیاز پیدا کرده باشه؟
2021-09-26 08:49:00
Canada
ویزا
#برای پذیرش گرفتن
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#برای پذیرش گرفتن
برای پذیرش گرفتن از مدارس شهر مورد نظرمون باید حتما مدارس اینترنشنال را پیدا کنیم من واسه هالیفاکس سرچ کردم دو تا مدرسه داشت با شهریه ۱۷ هزار تا آیا مدرسه آرزوی تر هم هست فایلی که سونیا خانم زحمت کشیدن راهنمای ثبت نام مدارس هست را من مطالعه کردم وقتی وارد سایت halifax school board می رم Students who do not have Canadian citizenship and who come to live with a relative/friend to attend school in the Halifax Regional Centre for Education must pay tuition of $9,000 CDN این را نوشته الان من متوجه ن
2021-10-02 01:10:00
#Canada
[برای پذیرش گرفتن]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
برای ارتباط با اداره مهاجرت، به غیر از وبفرم چه راهی هست؟ یه شماره هست زنگمیزنم میگه به خاطر شرایط کرونا پاسخ دهی نداریم
2021-08-29 12:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
کسی نمونه نامه ساپورت مالی شرکت داره ؟ برای من بفرسته من فقط یک نمونه لازم دارم ممنون میشم اگر کسی داره برای منم بفرسته.
2021-08-29 10:49:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
آیا گروه یا کسی رو میشناسید که از طریق دانش آموزی فرزند اقدام کرده باشه ؟ خیلی ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره اعلام کنه ایا میشه واسه فرزند هشت ساله پذیرش گرفت وویزا شد
2021-09-04 09:20:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
من ی داشتم کسی اطلاعاتی در مورد نامه ضرورت حضور برای ویزای تحصیلی داره ؟
2021-09-02 01:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal