Viewed 59 times 0 Answers
0
من و همسرم تازه اومدیم کانادا و توی قرنطینه ایم دوم اکتبر اولین دوز واکسن رو میزنیم میخواستم بدونم تا قبل از واکسینه شدن کامل، امکان پیدا کردن شغل توی والمارت و وجود داره ؟ ممکنه به خاطر اینوه هنوز واکسینه کامل نیستیم از مصاحبه رد بشیم؟
2021-09-25 19:31:00 Canada کار #من و همسرم
Similar Question:
#من و همسرم

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Canada

داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟

وقت تون بخیر بنده و خانمم تازه وارد مونترال شدیم و هردو برنامه نویس هستیم البته من تخصص نگهداری و توسعه دیتابیس هم دارم لطفا اگر پوزیشنی سراغ داشتید به بنده معرفی بفرمایید سپاس فراوان
2021-09-01 00:02:00 #Canada