Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#سوپروایزر

توی فرم اپلیکشن ک داریم پر میکنیم میگه شما با استادی درارتباط هستین یا نه ایا این گزینه اپشن مثبت حساب میشه؟ چون نگفته ک سوپروایزر میخاد برا ارشد مجدد هستم
2021-08-30 03:11:00 #Saskatoon [استاد] دانشگاه

برای مستر رشته food science دانشگاه دالهاوزی بخوام اقدام کنم قبل اپلای توی سایت چیزی از انتخاب سوپروایزر نکرده آیا بدون داشتن سوپروایزر میتونم پروفایل تکمیل کنم و شانس پذیرش داره؟
2021-08-30 05:31:00 #Halifax [توی سایت] دانشگاه

من می خوام برای ترم وینتر برای مستر مکانیک پلای کنم به توجه به اینکه 1 ماه مونده به ددلاین به نظرتون میتونم سوپروایزر پیدا کنم؟( من سلف فاند می خوام برم و اینکه رزومه من معمولی)
2021-09-03 01:24:00 #Montreal [سلف فاند] دانشگاه

من فایل راهنما را مطالعه کردم توضیحات کلی ارایه شده بود در خصوص مشکل من وقتی وارد سایت myconcordia شدیم میزان شهریه ترم اول دکتری را از کدام قسمت میشه دید و مطلع شد؟ همچنین من بورس شدم برای شرایط بورس از همان ترم اول پرداخت میگردد یا از ترم دوم شروع میگردد؟ من یک درس ثبت کردم بنا به پیشنهاد سوپروایزرم ولی نمی توانم ثبت نهایی کنم نمی دونم باید اول شهریه را پرداخت کنم بعد انتخاب واحد را نهایی کنم لطفا این سه سوال را راهنمایی کنند.
2021-09-04 01:21:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه

و عرض ادب به همهان و مدیران محترم گروه من برای رشته MEng رشته Electrical and engineering می خوام یک سوپروایزر پیدا کنم این راه فرستادن ایمیل و درخواسته که توی پروفایل گزینه Supervisor Enquary رو بزنم و تکمیلش کنم؟؟؟؟؟
2021-09-05 06:30:00 #Vancouver [رشته] دانشگاه

وسط بحث? پیدا کردن سوپروایزر اگه بگم فاند نمیخوام راحته؟چون من متاسفانه جز چند تا کارآموزی و دوره ،کار عملی نداشتم تو لیسانسم دانشگاه شهید بهشی ، لیسانس زیست، معدل ۱۷.۲ /معدل دو سال اخر ۱۸/یه مقاله که هنوز ارسال نکردم به ژورنال
2021-09-06 16:55:00 #Alberta [دانشگاه] دانشگاه

کسی هست برایmeng in environmental systems engineering اپلای کرده باشه و از قبل سوپروایزر داشته باشه؟ جواب کسی از این رشته اومده؟
2021-09-07 06:29:00 #Saskatoon [رشته] دانشگاه

من رشته ام مهندسی جوشکاری هست داخل سایت یه استادی پیدا کردم به اسم کوین باقری ولی زده پارت تایم دوتا ۱.ایا میشه بهش ایمیل زد برای سوپروایزر شدنم چون پارت تایم هست ۲.کسی هست ایشون رو بشناسه منو راهنمایی کنه درباره ایشون ؟؟؟
2021-09-09 14:25:00 #Ottawa [استاد] دانشگاه

یه استادی ازآلبرتا ازمن ریزنمرات خواست بعدکه براش فرستادم گفت اینجاخیلی رقابتی هست وبه نظرمن شانس بیشتری داری اگه اپلای کنی برای دانشگاههای دیگه گفت اینجاهم میتونی اپلای کنی ولی هزینه ووقتت ممکنه هدربره من بهش گفتم میخوام اپلای کنم وشانسمو امتحان کنم میتونم اسم تونو به عنوان سوپروایزربنویسم گفت آره میتونی ولی همینطور که توایمیل قبلی گفتم جاهای دیگه شانست بیشتره? به نظرتون باید بیخیال این استادبشم؟ ممنون میشم ی که تجربه اپلای این دانشگاه ودارن راهنمایی کنن
2021-09-10 04:18:00 #Alberta [دانشگاه] دانشگاه

دارم آیا بدون استاد پیدا کردن میشه برای مستر تزبیس اپلای کرد؟ چون یه جا تو سایت دیدم نوشته تا آخر سشن ۱ باید استاد پیدا کنید، فکر کردم پس حتما اکیه بدون استاد اپلای کرد ولی وقتی رفتم اپلیکیشن پر کنم تو یه فیلد باید نام سوپروایزر رو انتخاب میکردم و آخر متوجه نشدم بدون استاد میشه اپلای کرد یا خیر ممنون میشم کسی اگه میدونه بگه
2021-09-11 08:52:00 #Montreal [برای مستر] دانشگاه