Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
از کسی تا به حال ریز نمرات رو به صورت اینترنتی دریافت کردند؟ در دانشگاه آزاد ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در این خصوص بفرمایید
2021-09-25 07:30:00
Canada
عمومی
#تا به حال
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#تا به حال
ممنون میشم اگر تجربه ای ادر این خصوص دیدین یا شنیدید راهنمایی کنید ما برای سین نامبر حدود 3 هفته پیش حضوری رفتیم و برای من که نفر اصلی بودم سین نامبر صادر شدولی برای همراهم افیسر گفت که یه مشکل سیستمی هست و(ممکنه تشابه اسمی یا اطلاعاتی باشه ) و سین نامبرش رو صادر نکردن و افیسر گفت من الان درخواست رو به صورت انلاین ثبت میکنم تا براتون بیاد و هنوز هیچ خبری نشده حضوری هم رفتیم چند بار سر زدیم میخوام ببینم همچین موردی تا به حال دیدی؟ ایا دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ و یا اینکه چه کار میشه کرد ؟
2021-09-07 12:49:00
#Montreal
[تا به حال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
دروووود از کسی هست که امروز قصد رفتن به شربوروک رو داشته باشه؟ به صورت راید شر من امروز بعدازظهر یک مسافر دارم که میخواد این هزینه رو شر کنه، اگر کسی هست لطفا به من اطلاع بده.
2021-09-02 16:24:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستان کسی تا حالا با کارت های بانکی ترکیه مثل ایش بانک توی کانادا پول گرفته یا کار کرد؟؟؟؟
2024-01-18 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
ممنون میشم اگر تجربه ای ادر این خصوص دیدین یا شنیدید راهنمایی کنید ما برای سین نامبر حدود 3 هفته پیش حضوری رفتیم و برای من که نفر اصلی بودم سین نامبر صادر شدولی برای همراهم افیسر گفت که یه مشکل سیستمی هست و(ممکنه تشابه اسمی یا اطلاعاتی باشه ) و سین نامبرش رو صادر نکردن و افیسر گفت من الان درخواست رو به صورت انلاین ثبت میکنم تا براتون بیاد و هنوز هیچ خبری نشده حضوری هم رفتیم چند بار سر زدیم میخوام ببینم همچین موردی تا به حال دیدی؟ ایا دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ و یا اینکه چه کار میشه کرد ؟
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
من پاس ریکوئست شدم برای ورود به کانادا چه مدارکی رو همراه خودم ببرم و اینکه مدارک تحصیلی مدرسه و ریز نمرات رو چطور به کالج باید تحویل بدم با آرزوی موفقیت برای همگی
2021-11-06 15:54:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
اخیرا کسی از دانشگاه دولتی ریزنمراتش رو گرفته؟ به من ریزنمرات غیررسمی دادن (هنوز دو ترم از درسم مونده) و فقط مهر و امضای اموزش دانشکده م خورد روش، این ریزنمرات رو میتونم دارالترجمه ببرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-04 03:14:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal