![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#جاب آفر
#پرستاری
#کانادا
#جاب آفر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت
اگر من نامه اشتغال به کار فعلی، فیش حقوقی و جاب آفر رو ضمیمه درخواست ویزام کنم، احتمالش هست که افیسر از من سابقه بیمه بخواد؟ میخوام بدونم این جز اسک های افیسر میتونه باشه؟
2021-09-01 08:46:00 #Canada [اشتغال به کار] مهاجرت
من توی پول Express Entry فدرال با امتیاز 452 هستم تیک همه استان ها هم زدم ناک شغلیم 9232 که در آخرین مرحله در ساسکاچوان دعوت شده میخواستم بدونم جاب آفر ضروریه برای دعوت شدن توی این استان؟ امتیاز sinp حساب کردم 65 شد
2021-09-04 15:46:00 #Saskatoon [میخواستم بدونم] مهاجرت
، من رشته لیسانس پرستاری بوده ارشد ر میخوام کانادا پرستاری بخونم خواستم ببینم داشتن جوازو مدرک آرایشگری میتونه مفید باشه یا نه ؟
2021-09-01 05:05:00 #Canada [کانادا] مهاجرت
وقت خوش، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من پرستار هستم با توجه به این که این رشته جزء exclude ها می باشد ولی کمک پرستاری exclude نیست ، آیا من می توانم در ایم استان با عنوان کمک پرستاری فایل باز کند و در برنامه EEبرای سایر استان ها به عنوان پرستار فایل باز کنم.
2021-09-09 23:48:00 #Saskatoon [راهنمایی بفرمایید] مهاجرت
دوستان کسی میدونه در اپدیت جدید رشته پرستاری چند امتیازیه؟
2021-04-19 21:18:21 #Montreal [رشته] مهاجرت
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
میخواستم از کانادا برای دریافت CAQ اقدام کنم الان توی مرحله سوم میخواد immédiate family را برای زیر ۱۸ مادرم همراه منه و به عنوان ویزیتور هر دو اینجاییم به نظرتون باید اینجا ذکر کنم که هستن باهام
2021-09-07 19:40:00 #Montreal
، من رشته لیسانس پرستاری بوده ارشد ر میخوام کانادا پرستاری بخونم خواستم ببینم داشتن جوازو مدرک آرایشگری میتونه مفید باشه یا نه ؟
2021-09-01 05:05:00 #Montreal