Viewed 54 times 0 Answers
0
آیا دانش آموخته ریاضی محض و معلم ریاضی با ۵ سال سابقه کار و سن زیر ۳۵ سال برای skilled worker شانس دارد؟
2020-12-05 09:11:09 Montreal مهاجرت # # skilled worker #معلم ریاضی #ریاضی محض
Similar Question:
#
# skilled worker
#معلم ریاضی
#ریاضی محض
# skilled worker

من رشته ام مکانیک هستش و در حال حاضر در خارج از کانادا پستداک هستم قصد دارم برای SINP اقدام کنم شاخه international skilled worker ولی میخواهم برای 2132 NOC مهندسی مکانیک اقدام کنم که جزؤ Occupation in Demand هست تا جایی که در سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان بررسی کردم، مقدور هستش درسته؟ چه مدت طول میکشه تا جوابش بیاد؟ و هزینه اش تا آخرین مرحله چقدر میشه؟ ممنون میشم از تجربیات که این مسیر رو طی کردن استفاده کنم و نظرشون رو بدونم متشکرم.
2021-09-02 06:24:00 #Saskatoon [سایت اداره مهاجرت] مهاجرت

،کسی هست اینجا در مورد skilled worker کانادا اطلاعات داشته باشه؟
2021-09-13 13:31:00 #Canada [کانادا] مهاجرت
#ریاضی محض

گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت

آیا دانشجو میتونه برای خانوادش دعوت نامه بفرسته برای ویزای توریستی یا نه حتما باید pr باشیم؟
2021-04-15 01:53:10 #Montreal

گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00 #Montreal

و اینکه آیا درسته از هر کالجی چه خصوصی چه دولتی پذیرش بگیریم و وارد کانادا شیم میتونیم به محض ورود کالج رو تغییر بدیم یا رشتمون رو؟ اگر میشه پول یک ترمی که براشون ریختیم چی میشه؟ پس میدن؟
2021-09-17 10:14:00 #Montreal

2021-09-01 13:31:00 #Montreal

برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Montreal

این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00 #Montreal