Viewed 54 times 1 Answers
0
من توی استادی پلن ۷ سوال رو جواب دادم و قبلش هم یه کاور لتر گذاشتم این ترتیب سوالات و نوع سوال آیا مهمه؟ من هر جا خوندم دیدم مهم نیست که ترتیبشون چی باشه سمپل یکی از خودم رو که دو سال پیش ویزا شدند رو برداشتم و همون هارو جواب دادم حدودا ۶ صفحه هم طول کشیده این table of contents هم نمیدونم باید شامل چه چیزی باشه بالا دیدم یکی از زده اول کامل لتر بعد فهرست بعد سه تا سوال باید توی استادی پلن اول باشه بعد ۷ سوال بعد cv واقعا اینجوریه؟
2021-09-25 01:14:00 Canada ویزا #استادی پلن
1 Reply
ببینید کارورلتر که هیچی صفحه اوله بعد باید فهرست مطالب داشته باشین که مثلا استای صفحه ۷ یامدرک تحصیلی صفحه۱۰مثل کتاب. درمورد سوال بعدیتون هم هرکی یه روشی داره برای نوشتن و این به خودتون ربط داره که چطور بتونین افیسر رو راضی کنین.
2021-09-25 03:21:00

Similar Question:
#استادی پلن

تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا

من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟
2021-08-30 12:42:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

، جواب سوالهای اسک رو میشه از استادی پلن خودمون کپی پیست کنیم؟؟ یا باید با جمله های جدید باشه؟
2021-08-31 12:06:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

برای معرفی ساپورتر چه کاری باید انجام بدیم ؟ فقط تو چارت مالی بنویسیم یا تو استادی پلن هم توضیح بدیم
2021-08-31 16:50:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا

من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟ اگر بله، تو کاورلتر یا استادی پلن؟
2021-09-01 08:30:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

.. ..در مورد موارد مالی مث هزینه اقامت و تحصیل ..تو استادی پلن باید صحبت کنیم یا تو کاور لتر مالی .
2021-09-02 00:36:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

میشه سوال من جواب بدید میکروفونم فعال نمی شه من مستر مدیریت بازرگانی بودم و برای master of management اپلای کردم ویزام ریجکت شد به نظر شما بهتره برای ریسابمیت رشتمو عوض کنم یا با استادی پلن قابل توجیه هست؟
2021-09-02 04:02:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

خدمت همگی ، یه سئوال داشتم از حضورتون؛ من توی شرکت معماری و طراحی داخلی مشغولم ولی بیمه ام رو از یه شرکت عمرانی دیگه رد میکردن؛ الان برای نامه اشتغال به کار سفارت از کدوم یکی از شرکت ها باید نامه بگذارم داخل پروندم؟
2021-09-04 14:45:00 #Canada

توی سمپل کاور لتر و استادی پلن نوشته: In order to access simply to attached documents through my application folders, you can find their orders in the table of contents سوالم اینه که این فهرست رو کجا باید قرار بدیم؟ من توی استادی پلنم هر جایی که لازم بوده مدرکی رو پیوست کنم فقط نوشتم به پیوست ۱ یا ۲ یا ۳ و الی آخر نیاز هست که یک فهرست مطالب از پیوست ها وجود داشته باشه و اگر بله کجا؟
2021-09-20 04:12:00 #Canada

من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada

اگر تو استادی پلن ۷ سوال رو پاسخ داده باشیم بازم احتیاج هست که جدا تو فهرست آورده بشه؟ و یکی یکی پاسخ بدیم
2021-09-07 14:37:00 #Canada

این 7 سوال رو باید بصورت تایپی توی خود همون برگه اصلی ش جواب بدم، یا فقط مهمه که سوالاتش کپی کنم و جواب بدم مثلا توی فایل word ?
2021-09-03 12:35:00 #Canada

من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada