Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
، کسی ازان در National bank مشغول به کار هست و یا فرد ایرانی رو میشناسین که در این بانک مشغول باشه؟
2021-09-24 18:52:00
Toronto
عمومی
#مشغول به کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#مشغول به کار
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Canada
[من و همسرم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
من ساکن ترکیه هستم و چند ساله بصورت حرفه ایی آموزش کیک و شیرینی میدم در حال حاضر ۱۳تا کلاس دارم که تمام کلاس هام بصورت آنلاین برگزار میشه و اگر کسی دوست داره تو این حرفه مشغول به کار بشه یا حتی برای خودش کیک های خوشمزه و خاص درست کنه بهتون توصیه میکنم حتنا به پیج من سر بزنید و هر سوالی داشتید تو دایرکت میتونید بپرسید راهنماییتون میکنم ?
2021-09-01 06:37:00
#Montreal
[مشغول به کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من جایی کار میکردم که بیمه ی خیلی پایه و ارزونی برای دندون و دارو داشتم الان از اونجااومدم بیرون و جایی که تازه مشغول به کارشدم من رو ۲ ماه اینده بیمه میکنه خواستم بدونم ایا نیاز هست برای این دوماه خودم رو بیمه خصوصی بکنم تا از اون مبلغی که سالانه باید به régie de maladie بدیم(حدود ۸۰۰ دلار برای خدمات دارو)معاف بشم و یا نه نیازی نیست ، و اینکه ایا این بیمه ای که توی این مدت اونجا پرداخت کردم باطلل میشه و اصطلاحا سوخت میخوره؟ مرسی از راهنماییتون
2021-09-21 21:20:00
#Montreal
[مشغول به کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
، کسی تجربه پست کردن قرص ویتامین به ایران داشته ؟ من چیزهای دیگه پست کردم و رسیده ، ولی در مورد ویتامین مطمین نیستم که در گمرک ایران مشکلی پیش میاد یا نه
2021-08-31 09:54:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
55
Views
سلام، کسی میدونه اگه بلیط یک طرفه از ایران برای پدر و مادر داشته باشیم مشکلی پیش میاد یانه؟با ویزای توریستی
2023-10-17 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
13
Views
میخواستم بدونم کسی ازان در ونکوور هست که تو این چند روزه بخاد بره ایران( تهران) من یه بسته قرص میخام بفرستم اگه اطلاع بدین ممنون میشم هزینه اش هم پرداخت میکنم
2021-09-24 00:51:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
42
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
12
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal