Viewed 54 times 0 Answers
0
من میخواستم هفته بعدامتحان G1 روبدم فقط اینکه وقتی سرچ میکنم مسیسنم حجم زیادی از نمونه سوال هست که واقعا سطح سختی متفاوتی دارن مهمترین منبع چه سایتی هست و اینکه امکانش هست اگه کسی کتاب مرجع آیین نامه انتاریو رو داشته باشه بفرسته برام؟ ممنون میشم کمک کنید
2021-09-24 18:01:00 Canada ماشین #امکانش هست
Similar Question:
#امکانش هست

من الان از بعضی آشنایان شنیدم که با همون ترجمه گواهینامه میشه اینجا ۳ ماه رانندگی کرد چون من اصلا اقدام نکردم برای گرفتن گواهینامه بین المللی میخواستم بدونم امکانش هست؟
2021-10-02 19:25:00 #Canada [گواهینامه بین المللی] ماشین

امکانش هست که یک مترجم در محدوده آرورا برای ترجمه گواهی نامه و سوابقش معرفی کنید؟
2021-10-05 20:17:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین

آیا امکانش هست که برای جریمه پارک ماشین درخواست تجدید نظر بدیم ؟ محل جریمه روبروی خونه و بدون تابلوی پارک ممنوع بود و همه پارک میکنن همیشه و ظاهرا آزاد هست من نمیدونستم باید موقع برف روبی ماشین اونجا نباشه و صبح دیدم ۱۶۳ دلار جریمه شدم??♂️ (۳ ژانویه ۳:۳۰ صبح ) تازه دو ماه و نیم هست که اومدیم و از قوانین اطلاع نداشتم و گواهینامه ام بین المللی هست و تازه دو سه روز از خرید ماشین میگذشت ممنون میشم راهنماییم کنین
2022-01-23 21:18:00 #Montreal [امکانش هست] ماشین

من میخواستم یه ماشین لیز کنم ( نو یا دست دوم) از کجا باید دنبالش بگردم؟ چه سایتی؟ حضوری کجا؟ ونکور هستم
2021-09-01 02:21:00 #Canada

من ونکور هستم و میخواستم یه ماشین لیز کنم ( نو یا کارکرده) از کجا باید دنبالش بگردم؟ چه سایتی؟ حضوری کجا؟
2021-09-01 02:04:00 #Canada

من یکسال و 2 ماه پیش بابت ایست کامل نکردن؛ جریمه شدم و 3 نمره منفی برای اینکه نمره منفی فعلا محاسبه نشه؛ درخواست دادگاه دادم که جمعه هفته بعد وقت دادگاه دادن می خواستم وقت دادگاه رو به تعویق بندازم تا 2 سال کامل بشه و فقط جریمه رو بدم اما الان دیدم که نوشته اگر به تعویق بیاندازید هزینه اضافی تعلق میگیره میدونید این هزینه اضافی چقدر هست؟ ویا اینکه بهتره برم قبل دادگاه چونه بزنم تا نمره منفی رو در نظر نگیرند و فقط جریمه رو بدم؟ شانسی دارم؟ ممنون و متشکر
2021-09-11 20:10:00 #Canada

الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Canada

امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Canada

برای نوبت گرفتن امتحان رانندگی در شروع و امتحان نالج تست از الان وقت بگیرم؟ حدودا نوبت دهی چقدر زمان میبره؟
2021-09-04 12:07:00 #Canada